KO nun bittigi an HERKES BAKSIN

thesword

New member
Reaction score
0
Sevilmeden Sevmek Yudum Yudum Ölmektir...

Yalniz dikkat edin biri 7 sayfa, digeri ise 10 yada 12 sayfa, bunun yaklasik 14 sayfasi ko ya ait, tabiki ko yu biraktim tüm charlarimi sattim, yada hacklendiler.

Kabaca topladigim zaman 2172$ (DOLAR Dikkat edin ytl degil)

İnsan arkasina dönüp bakinca ohaaa beee ben ne yapmisim diyo :)

Pisman degilim ko sayesinde güzel vakit geçirdim, ama eminimki ko olmasa çok daha iyi seylere vakit harcayabilirdim.

Amacim kimseye birakin bu oyunu diye ögüt vermek degil zaten öyle birakilmiyo ben de birakmak için çok çaba harcadim.

Sadece sunu söylemekte yarar var oynamayin :)
İlla oyniycam diyosanizda b..kunu çikarmayin benim gibi

Paylasmak istedim..

o senin bileceğin iş artık :)

ben tüm itemleri yaktım yoksa bırakamıyodum :) çok memnunum arkadaşlarım bırakma bak 2 ay sonra deli olursun acısını çekersin dediler ve ben hala cok memnunum :D

Yok ben bu merete yalvarsan baslamam artik, birakmadan önce arkadas sayim 8-10 du simdi sayamam çok vakit aliyo gereksiz bi eylem, ya uykusuz kalirsin yada baska eglenceleri kaçirirsin

tbrkr arkadaslar bende bi başladım ama çabuk bırakanlardan oldum 51 lwl cik bi heallırım vardı sadece ama arkadasın 71 lwlik warioru beni bu oyuna sürükledi o lwlde adam kesmek baya eğlenceli oluyodu :D

ben 62 lwl masterı açık buferım vardı ve bıraktım 1 yıl oldu bırakalı bana hastası olursun dediler bir gün canım sıkıldı o zamandan beri girmiyorum iradeye bağlı bu :goz:

evet bende bıraktım oyunu charımı itemlerimi falan sattım ok mutluyum kafam rahat.

---theesmer---

Arkadasım sende maşşallah ii abartmıssın yaw :D, o paraya neler yapılırdı neler =) ama zevk aldım diosun oda ayrı tabi.

Ben nakit olarak harcadıgıma baktım 4 defa bronze pre almısım o kadar charı sattım gelen para 600 küsür :D, 600-50=550 ytl kar etmişim :D

eskisi gibi oynamıyorum oynasam bile öğrendiğim bugları denemek için giriyorum pre cash artık almıyorum öldü bu oyun artık =)son demlerini yasıyo bu oyun

Ya bende kötü zamanda basladim ondan böyle oldu aslinda, resmen bunalimdaydim o olaylarin üstüne baslayinca tüm zamanimi oyuna verdim, zaten o bunalimi asincada oyunu oynamamaya karar verdim çünkü çok zamanimi yediginin farkina vardim. Mesela su an Abd deyim, o parayla neler yapilir biraz sayiyim düz 2000 dolar aliyorum :)

converse 20 dolar : 100 tane converse
diesel saat 50 dolar : 40 tane diesel saat
nike t shirt 10 dolar : 200 tane nike t shirt
n 95 400 dolar: 5 tane n 95
orta düzey bi laptop 750 dolar : 3 tane orta düzeyde laptop
10 mp sony foto makinesi 300 dolar : 7 tane foto makinesi

ayrica türkiyede su an asgari ücret 450 ytl civari
yani bi ailenin 4-5 aylik geçimi demek

benzin abd de 1 dolar civari 2000 litre benzin demek :)

bi motosiklet alinabilir bunlarin disinda,

aklima gelenler siz düsünün daha neler çikar :)

Ya bende kötü zamanda basladim ondan böyle oldu aslinda, resmen bunalimdaydim o olaylarin üstüne baslayinca tüm zamanimi oyuna verdim, zaten o bunalimi asincada oyunu oynamamaya karar verdim çünkü çok zamanimi yediginin farkina vardim. Mesela su an Abd deyim, o parayla neler yapilir biraz sayiyim düz 2000 dolar aliyorum :)

converse 20 dolar : 100 tane converse
diesel saat 50 dolar : 40 tane diesel saat
nike t shirt 10 dolar : 200 tane nike t shirt
n 95 400 dolar: 5 tane n 95
orta düzey bi laptop 750 dolar : 3 tane orta düzeyde laptop
10 mp sony foto makinesi 300 dolar : 7 tane foto makinesi

ayrica türkiyede su an asgari ücret 450 ytl civari
yani bi ailenin 4-5 aylik geçimi demek

benzin abd de 1 dolar civari 2000 litre benzin demek :)

bi motosiklet alinabilir bunlarin disinda,

aklima gelenler siz düsünün daha neler çikar :)

fazla söylenecek söz yok geçmiş olsundan başka :D

baba kendini kaptırıp oyunun kölesi olursan çok para harcarsın

6 kere bile bile ban yedim ama hala uslanmadım 7. charımı açıyorum.

Geri