ßende Kocaeli üni Li oLarak Çok ßegendiğimi Söyleyemem kou yu. ewt Gidiş Geliş Çok Zor. ßen Akçakocada Kalıorum (ßilenLer Wardır.) ßahsedilen Umuttepe Yolu ßurdan Geçicek ama Ne Zaman En Yakın 2 Senesi Var.. ßi de DolmuşLar Çok ama Çok Dolu Oluyor.. Umutdağına, kampüse Girmedikleri için Yaklaşık 700 800 metre Kadar Yürümemiz Gerekiorr. Geçen Sene Yürüdüğümüz Yolu Kar Kapatmıştı Resmen...
Son Sınıfa Geldm ama Umutdağının iyi ßir Yanını Göremedim Desem YaLan Olmaz.
"Yazları ßiraz oLsun Güzel oLur.. Manzarası Falan. Arkadaki Orman Parkda Olmasa, Güzel Denicek Yeri Yok Gißi ßişi...
3 Sene mi Merkezden Umutdağına Çıkarak Geçirdim.. Zaman Kaybından ßaşka ßişey oLmadı ßenim için.
Ewt merkez Günlük Güneşlik oLuyor, umutdağında ayazz...
Düşünsenize merkez günlük güneşlik Sizin üstünezde Mont var... Sıkıyosa Giymeyin...
p
Çokta Kötülememişimdir inşaLLah umutdağını... ama ßen ßöyLe yaşadım umutdağında,, Umutdağı Diyorum, Çünkü Dağ. Dağı Kırpmışlar Tepe oLmuş.
He He ßi De UmutTepenin ismini Umuttepe Koyarlarken "ßi umut kapısı" oLsun Die KoymuşLar... ßenim Tek umudum Onca Hastanın Tıp Fakültesine Çıkarken Allah Korusun YoLda ßi Kaza Geçirmemeleri...
Hayır Yanlış Anlatıosun Dien Varsa... ßuyrun...
Son Sınıfa Geldm ama Umutdağının iyi ßir Yanını Göremedim Desem YaLan Olmaz.
"Yazları ßiraz oLsun Güzel oLur.. Manzarası Falan. Arkadaki Orman Parkda Olmasa, Güzel Denicek Yeri Yok Gißi ßişi...
3 Sene mi Merkezden Umutdağına Çıkarak Geçirdim.. Zaman Kaybından ßaşka ßişey oLmadı ßenim için.
Ewt merkez Günlük Güneşlik oLuyor, umutdağında ayazz...
Düşünsenize merkez günlük güneşlik Sizin üstünezde Mont var... Sıkıyosa Giymeyin...
Çokta Kötülememişimdir inşaLLah umutdağını... ama ßen ßöyLe yaşadım umutdağında,, Umutdağı Diyorum, Çünkü Dağ. Dağı Kırpmışlar Tepe oLmuş.
He He ßi De UmutTepenin ismini Umuttepe Koyarlarken "ßi umut kapısı" oLsun Die KoymuşLar... ßenim Tek umudum Onca Hastanın Tıp Fakültesine Çıkarken Allah Korusun YoLda ßi Kaza Geçirmemeleri...
Hayır Yanlış Anlatıosun Dien Varsa... ßuyrun...