kocaeli üniversitesi

arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim myo harita ve kadastro bölümünde okuyorum staj dosyası lazım yardım edrmsiinizzzz???

bu muhendisliği ne zaman tasıyacaklar ya duyum deıl de bılgısı olan war mı acaba ???

inş bu sene gelebiliriz oraya :D

güzel ünversite darısı başımıza

ahh ahh biz çektik kahrını umuttepenin şimdiki kazananlarr çıtırdan kampüste keyif yapsınlarr. ben gittigimde poşetten kantin vardı be yaa her yer çamurdu ama son sene baya güsel oldu kendi kampüsüm diye söylemiyorum süper bir yer biraz dag basında ama olsun

winsan da okuyanlar Allah yardımcımız olsun insallah bu yıl umuttepeye taşınırız.

bu arada içinizde kou endüstri de okuyan var mı?

slm arkadşlar ben kou elektriği i.ö yeni kazandm.muhendislik fakultesi umuttepe diil mi??weziroğlu yerleşkesi die yazıolarda bi bilgisi olan warsa aktarablr mi???

Ünv. qÖrünce Okumadıqıma Pişman oLdum Yaw :(

slm millet bende kou'lu oldum derbent myo warmı ordan biri????

arkadaşlar bekliorummm bi cwppp:)))

slm bende bu sene oraya gelcemmm

DSC_0077.JPG

tam o ön taraftaki camın önünde kar yağarken manzaraka karşı hatunla çay içmiştik. Umuttepenin manzarası harikadır Dağlar falan müthiş gözükür bide kar manzarası olunca doyulmaz oluyor...

bende kou elektrik öğretmenliği i.ö. kazandım teknik eğitim fakültesi umuttepede dimi

evet arkadaşım bu üstteki resmi çeken kişi tam TEF'in önünden çekmiş :goz:

slm millet bende kou'lu oldum derbent myo warmı ordan biri????

arkadaşlar bekliorummm bi cwppp:)))

slm bende bu sene oraya gelcemmm

Derbent bize ters kalıyor ama arslenbey'e uğrarsan haber ver bana :goz:

seneye kou yu tercih etmeyi dusunuyorum acıkcası kafama koyduğum tek yer diyebilirim,nedendir bilmiyorum ama gozum kou den baska bi yeri gormuyo eğer kazanabilirsem iletisim fakultesinde olurum.su an iletisim fakultesinde okuyanlar varsa biraz bilgilendirebilirler mi beni?

slm arkadaşlar bende KOU sivil havacılık uçak elk. ve eln. deyim havacı olan varmı aranızda ....

yaa bırakın bunları...üninin sitesine güzel umuttepe manzarası koymayı biliyosunuz,koyun bakalım elo.hab-makine-bilg. müh. öğrencilerinin okuduğu,derslik adı altındaki barakaların resmini! kalabalıktan 1 sıraya 3 kişi oturan,lab.lara sığmayan öğrencileri,yağmur yağdığında çıkan sesten hocanın sesi duyulmuyor cidden,aa bi de elektrik kesintisi var:))hocalar için bi genelleme yapmıyim,ii hocalar var ama yanı sıra öyle hocalar da varki vay anasını bu da hoca olmuş ya dedirtiyolar adama..hala daha seçmek isteyen varsa yolu açık olsun..:vur

baya güzel MİŞ yaw..=o...AMa böle resimlerle katakulli olabiliyo..Gidip görmek gerek...Sağol paylaşım için...

Şöyle anlatayım, Umuttepe dağ başında.Şehir dışında bir yer.KIşın rafting yaparsın o dağdan inerken..

Ben 2004 yılında mezun oldum.O yıllarda Umuttepe inşaat halindeydi, taşınmamıştı derslikler.2005 yılında sanırım ilk taşındığı yıldı.Diplomamı almak için Kocaeli'ye gittiğimde, gezme fırsatım olmuştu.Manzara harika.Çevre düzenlemesinide beğendim.Ama bana uzak geldi oraya gitmek.Şehir dışını sevenlere göre..

KOU'nün merkez kampüsünü daha çok severdim =) Yeri çok güzel, ulaşım için çok dertlenmiyorsun =)

Kazananlara hayırlı olsun diyorum.Umarım herşey istediğiniz gibi olur..

Geri