Kod Arama Motoru ( Tüm Programlama Dillerinde )Searching 225,816,744 lines of code..

Denİyorum EmeĞİne SaĞlik TeŞekkÜrler....

ya arkadasimiiguzle paylasim saol ama neden guzel turkcemizi kullanmiyorsunda kotu bi yazi kullaniyorsun neyse lutfen TURKCE mize sahip cikalim saol emegine saglik ....

böyle bi sistemi kendi sitemizde nasıl yapabiliriz kaynak kodları varmı acaba ?

Yasdıınıs bir qodu qaynaq qodlar icherisinde arayan bir arama motoru. Aqlınısa gelmeyen qodlarda veya bir qodun nasıl qullanıldığı haqqında bilgi sahibi olabilirsinis..

Searching 225,816,744 lines of code..

http://www.koders.com/

üsteliq plug in haline de getrmishler gercheqden choq qullanıshlı..!! tawsie edilir..

Konu Güzel Ama Bu Nasıl Bir Türkçe Arkadaşım İçine Etmişsin Afedersin Türkçe'nin Sen Nasıl Türksün Yazdığını Zar Zor Çözebildim Yazık...:mad::mad::mad::mad:

cok güzel bir site ama ingilizce anlatıyor türkçe versionu yokmu yada nasıl türkçeye çevirebilirm bir banaaaaaaaaaaaaaaa yardımcı olabilirmi

yeni nesil öküz türkçesi(böyle tabir ediliyor) ile konuşuyor ve yazıyor. o yüzden türkçemize sahip çıkalim..

walla kodlar iide k yerinde q kulanmandaki sebebi ne ki nicin tr karakter kulanmiyoruz? tabiki afkına sınarak soyluyorum bu yorumu

cok tesekkürler emegin icin
güzel türkcemizinde icine etmissin.

Çok yararlı bi site tavsiye ederim eline sağlık

Geri