kolay gelsin

yok diean yanlış yaaa.bulursun sen hadii..

bak diean karıştırıyosunuz soruyu.her çocuka 7 canta var toplamda 49 canta,1 çantada 7 kedi 49 yavru pöööööööööööööö......o kedileri alıp kemalın odasına doldurcan varya.

sen bi çuval al eline mahalledeki kedileri bu soruyu sorana götür.al hesapla de.kendi çözmedi daha sadece cvbı biliyo:durdurun:durdurun

ya dıean sen kemale herkesden ii bakıyosun ya.valla helal olsun.sen gibi dost herkese lazım.çikolata kuruyemişte alıyomuşsun hep.valla bizide davet et be.nolur sanki.sen bu gidişle o kedilerin kolunu bacağını cvbı verceksin.ümitliyim.hadi bakalımm...:durdurun:durdurun

çözsene kız fırtına hadi bakalım kızların ne kadar zeki ne kadar akıllı olduklarını görsünler...:hadiordan:hadiordan:hadiordan

çözsene kız fırtına hadi bakalım kızların ne kadar zeki ne kadar akıllı olduklarını görsünler...:hadiordan:hadiordan:hadiordan

tamam:D

şimdi kediyle şöförün ayaklarıyla kızların cantasını bıde otobusle kedılerın ayaklarını hesaplarsak aman offf ne bılım ben ama yaa:( :hadiordan:

SAHRANİL;2236499' Alıntı:
ya dıean sen kemale herkesden ii bakıyosun ya.valla helal olsun.sen gibi dost herkese lazım.çikolata kuruyemişte alıyomuşsun hep.valla bizide davet et be.nolur sanki.sen bu gidişle o kedilerin kolunu bacağını cvbı verceksin.ümitliyim.hadi bakalımm...:durdurun:durdurun

ben gördüğüm hürmetin karsılığını veriorum oda bana ii bakar saolsun :):)

sizde gelin sizede hürmette kusur olmaz bizde:Dhizmette sınır yokkkk....

Arkadaslar durun gercek cevabı acıklıyorum cevap 10990 olacak hadi bakalım kıskananlar catlasın :D:D:D

kız fırtına öldürdün beniiiiiiiii anam ölüyommmmmmmmmm:p:p:p:p:p:D

bu cevap kesin doğru arkadaşlar
9620
+ - 2 yanılmalı şöförden dolayı
hadi size kolay gelsin​

Geri