Kolay Makyaj..Hemde Çookk =)

KıRmızıKız

Kayıp üLkenin Prensesi
Reaction score
0
bana müdürümün maili bu :saskin

evet bunu bana müdür üm mail olarak attı.bayan da değil :saskin

ben normalde maillerime bakmam. ama müdürün olunca önemli bişey die açtım ve ne göreyim :saskin

kolay makyajın formülleri :durdurun

adım çıkmış süslüye hey Allah ım yha :vur

bayanlar belki işinize yarar bunlar :D

GetAttachmentaspx.jpg

GetAttachmentaspx1.jpg

GetAttachmentaspx2.jpg

GetAttachmentaspx4.jpg

GetAttachmentaspx5.jpg

GetAttachmentaspx6.jpg

GetAttachmentaspx7.jpg

GetAttachmentaspx9.jpg

GetAttachmentaspx10.jpg

girlinlovewe6.gif

adam kime yollıycağını ii bilio :hhmanD

taytayım senin burda ne işin var :D

bak bak manitana hedaye alırsın..yoksa bana alabilirsin..ablasının bi tanesi :hhmanD

anaaa ne güzelmiş öle yaww.kımrızı süpersin yaaa

adam kime yollayacağını biliyor işte :D

belki de sana biraz daha fazla makyaj yap diyordur. hafif yapıyorum demiştin. :p

ama ilginç güzel bir şeymiş.

buldum bile :D 20 li ve 10 lu 2 çeşit 10lu olan 18 $ 20 li 30 $:sigara: ve tek kullanımlıkmış :emzik

kız gelin ben yaparım size makyajınızı :durdurun:durdurunçok pahalıda değil normal farlar tabi kaliteli olanlar buna yakın.tek kullanımlık olması bozuyo işi yaww..:vur:vur

kız gelin ben yaparım size makyajınızı :durdurun:durdurunçok pahalıda değil normal farlar tabi kaliteli olanlar buna yakın.tek kullanımlık olması bozuyo işi yaww..:vur:vur

süper olar :durdurun

sabahları zor ayılıorum makyaj çok sıkıntı verio. sen yap bana hergün. al sahranil i gel bize :durdurun

tamam en iyisi sen kırmızıya gel ben oraya gelirim makyaj için :melek

tek kullanımlıkmış ama özel bişi için güzel dayanamam alırım ben :melek

gelirim anamm siz isteyin yeterkiii:aşk:aşk:sigara::sigara:

tek hobim makyaj yapmak.gece gündüz makyajlı dolaşıyorum ya.içimden geliyo galiba uğraşmak..:melek

ınfacımda işin ustası onu unutmayalım:goz::goz:.hanım ağa varken bana düşmezz makyaj ınfa ne derse o olur leynnn dağılınnnn:Sopa:Sopa:sigara:

tamam anlaştık her koşulda bana uyar :D

jewelde gelio bize :D infa yı da al jewel :D

valla bende alıcam gibi sanki. ne kadar olursa olsun. özel bi gün için pratik işte :melek

aslında bana bunu mail atan müdürden istemem lazım ama neyse :D

Geri