Kolay tavlanıyor musunuz? hadı ögrenelım

Herkes gibi bende baştan çıkaranmışım :melek

Buda demek oluyor ki bu test aslında genel bi test deil yada henel olarak o sonucu verip geçiçide olsa bir öz güven oluşturma amaçında ama dikkatimi çeken şey test kızlar için hazırlan mış gibi me geldi

Emeğine sağlık kuzay abi test sonucu bu.......

Test Sonucu:ÇOK DÜŞÜNÜYORSUNUZ
Sizin kadar zor aşık olan biri olamaz. Her şeyden önce birisine ilgi duymanız çok zor. Çünkü çok zor beğeniyorsunuz ve beklentileriniz çok yüksek. Bunu biliyorsunuz ve hep bir mesafeyle yaklaşıyorsunuz aşka. Ama aşık olunca da sizden sadık kimse yok. Ama iş, karşınızdakinin size tahammül edip edemeyeceği. Çünkü öyle titiz, öyle dediğim dedik ve huysuzsunuz ki karşınızdakinin canından bezmesi hiç de zor değil.

Bi çoğu bana uyuyor emeğine sağlık.......

Test Sonucu:BAŞTAN ÇIKARANSINIZ
Hayatta aşka duruşunuz hep aynı. Aşka aşıksınız. Bu yüzden baştan çıkaran hep siz oluyorsunuz. Sizin için bir güç denemesi gibi bir şey, karşınızdakini size aşık etmek. Ve bunu başarıyorsunuz. İşin sırrı en büyük aşkınız kendinize. Karşınızdaki ise dişinize göre av. Bu nedenle hiç hayal kırıklığı yaşamıyorsunuz. Hatta karşınızdakini hayal kırıklığına sürüklediğiniz de oluyor. Ama aşkı da keyifle yaşıyor ve yaşatıyorsunuz, bunu da söylemeden geçmemek gerek.

bir tek benım yaptıgım farkıklı şu ana akadar

sanırım bu test insanlara duymak istediğini söylüyor. :saskin

bana da baştan çıkaransınız geldi. ama bir ayrıntıyı atlıyorlar sanırım. insanlar baştan çıkarılmak isterlerse çıkarılırlar istemiyorlarsa baştan çıkarmak imkansızdır. :D

Test Sonucu:ÇOK DÜŞÜNÜYORSUNUZ
Sizin kadar zor aşık olan biri olamaz. Her şeyden önce birisine ilgi duymanız çok zor. Çünkü çok zor beğeniyorsunuz ve beklentileriniz çok yüksek. Bunu biliyorsunuz ve hep bir mesafeyle yaklaşıyorsunuz aşka. Ama aşık olunca da sizden sadık kimse yok. Ama iş, karşınızdakinin size tahammül edip edemeyeceği. Çünkü öyle titiz, öyle dediğim dedik ve huysuzsunuz ki karşınızdakinin canından bezmesi hiç de zor değil.

iyi mi kötümü bilmiyorum oldumu sağlam oluyom ama

baştan çıkartırım vahşi bir cazibem sağlıklı karalar alan bir yapım en önemli çok sevdiğim bir sevgilim var :D yinede teşekkürler ama aslında hep ben baştan çıkartılırım daha hiç kimseye gel birlikte takılalım dememişimdir güzel mi bilmioyrum ama demedim :D

Geri