Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabaLar..Lucian yani birkan arkadaşımLa LafLarken akLımıza geLdi bu konu..Forumda ki arkadaşLarımızLa iLgiLi türLü türLü ''KoLpa'' haberLer üretip yüzünüzde azda oLsa tebessüm yaratmaya çaLışcaz bu başLık aLtından..Elimizden geLdigince günceL tutucaz ve yeni yeni kişiLeri ekLicez..(=
KoLpa Haber BüLteni BaşLıyor
Dr.Mud EvLeniyor..!!
KoLpa haber ajansı oLarak takibe aLdıgımız mami,iranLı bı kızLa evLiLik eşiginde..!! evet evet doğru duydunuz henüz 1 gün önce tanıştıgı eL muhtareben ısımLı 45 yaşında kı genç kızLa kadıköy evlendirme dairesinde evLencek oLan dr.mud heycanLı oLdugu gözLendı..
Dr.mud'a özeL oLarak bu ıLıskıyı en yakın arkadaşLarınızdan niye sakLadınız sorusunu yöneLttıgımızde ise ben nazar'a ınanan bı ınsanım ne zaman ısLer ıyı gıderken bırıLerıne söyLesem hep hüsrana uğradık . dedi
Düğünde görüceğimiz vip'lerden lucian ve mozole mirach'a düğünle ilgili görüşlerini sorduğumuzda fütürsuzca cevaplar aldık
Ekibimiz : Sayın birkan mami kısa süre sonra evLenıyor heycanlımısınız.Ne dusunuyorsunuz ??
Lucian : öncelikle şaşkınım tabi dr.mud çok aceleci bi insan bu kadar beklemesine bi anlam veremedik ancak düğündeki kız potansiyeline bakıcak olursak tabiki heycanlıyım. En güzel nedimeyi kaparım acımam
Ekibimiz : Peki mert bey sizin düşünceLeriniz ??
MozoLe Mirach : İçki yokmuş diye duyduk biz bu oyunu bozarız arkdaş. kadıköyde deplasmana gideriz içkimizide içeriz ç@rşı heryerde.
Evet görüLdügü üzere koLpa haber ajansı 1 oLayı daha ortaya çıkardı..Bu insanlar manyakmı sorusu akLımıza geLiyor..??
Son günLerde sessizLigi iLe acaba yine pLanLıyor dıye ınsanLarı düşündüren karma teLegoL programda sahne aLıcak..Serhat uLuereni yere göge sığdıramayan özcan onunLa iLgiLi ''Onun o samimi gargameL güLüşü beni benden aLıyor tekLıf sundugunda hiç düşünmeden kabuL ettım'' diyerek bu durumu onayLadı..Bu sıraLar fuLL aLkoL aLıp kendını dağıtan karmaya bu durumu sordugumuzda ferhat güzeL iLe oLan düzeyLı iLişkisinin sona ermesınden sonra kendını kaybettıgını artık süt banyosunun kendısını rahatLatmadıgını bu yuzden kendını aLkoL'ê verdıgını söyLedi..
KoLpa haber ajansı oLarak bu durumu karmanın yakın arkadaşLarına sorduk..Acaba ne düşünüyorLar ??
Cehennem_zebanisi : Özcan duygusaL bi bakteridir..Ona su ver yetmez güneş ister güneş ver yetmez sevgi ister.. { FeLsefik bi yakLaşım }
Paduk : Karma zordur.. Bkz : zor oLan güzeLdir.. yani şu var asLında yıLdızLar yoktur evren vardır.. Bkz : saçmaLamak.. { Tuhaf bi dost }
Dün gece magazin ekibimiz Aksaray Laleli civarlarında fink atarken Baki Mercimek ile kankası dr.mud u 2,5 yıldızlı bir otelden çıkarken yakaladı
Otel çıkışında pili biten fotoğraf makinesinin azizliğine uğrayarak fotoğraf alamadık.
Ancak ısrarlarımıza dayanamayan ikili bizi kırmayarak bu görüntüyü verdiler.
Rus asıllı ukranya vatandaşı 3 bayan olay yerini çoktan terk etmişlerdi
Olay yerini terk eden ukranyalı bayanların yanında görgü tanıklarını ifadelerine göre MozoLe Miяach ın olduğu iddia edilemektedir.
Forumumuzun kurulduğu 1920 yılından beri en sadık üyesi eski üyelerinden olan Ata Kızı' nın doğum günüymüş
Kendisinin doğum gününü kutlar mutlu ve sağlıklı yıllar dileriz
Herkesden önce biz açıkLıyoruz..İnfLames yani ibrahim önümüzde ki hafta kurtLar vadisinde oynayacak..GeLin bu durumu bize kendi açıkLasın..
inFLames : Ya hacı gece saLonda oturuyordum taaamm mıııı fLash tvde cıkan astroLojı yorumLarına bakıyordum baktım teLefon çaLdı oda kim güLLü erhan..Dedi böyLe böyLe daha önce başvurmussun bızımLe birLikte oynamak ıstermısın feLan ben arkadaş sandım ha .... feLan dedım sonrasında anLaşıLdı harbiden oymuş bozuLdum tabi..
Muhabir : Peki ibrahim roL'ün ne oLucak ??
inFLames : PoLatın bastıgı mekanda kı adamLardan biri oLucakmısım yanı 2 sanıye gözükücem memati beni vuracak, vuruLduktan sonra roL'üm bitmiş oLuyor..
Muhabir : Hıı çok harika bi sahne gerçekten..
inFLames : Öyle deme 2 saniye oynarım sonra farkLı bı dızıde 5 sanıye öLe artar gider..
Bu durumu inFLames'ın en yakın arkadaşLarı oLan woLf ve bıyıkLıkıza sorduk ;
Muhabir : WoLf bey ibrahim kurtLar vadısınde oynayacakmış haberınız var mı ? ve dusunceLerınız neLer..??
WoLf : Üstadım 2 sanıye oynacakmıs evet biLiyorum,bana söyLeseydı ben ona kısa metraj bı fıLm çekerdım..Dar aLanda kısa pasLaşmaLar misaLi..
Muhabir : BıyıkLıkız sizin düşünceLerınız neLer ??
BıyıkLıkız: Ben farkLı şeyLer demek ıstıyorum,ibrahım sana aşıgım ne oLur anLa beni senın için ağda yapmaya biLe hazırım Lütfen duy sesımı ıbrahımmmm.. =(
Evet koLpa haber büLteni izLeyiciLeri bu insanLık nereye gidiyor ınanın şaşırıyoruz..Bir sonra kı haberımızde buLuşmak üzere esen kaLın..