Kolpaya bak..! (Kolpalamak İsteyen Buyursun..!)

fatu

Banned
Reaction score
0
Boynumuz yiğit boynudur; sevdadan başkasına eğilme
Hadi saçmalayalım dendiğinde adamın biri aşağıdaki gibi saçmalamış..!

"ben bir gün geziyordum karşıma aslan çıktı a.q. neyse
sonra aslan bana ben aslana bakıyorum birden aslan
bir atladı üstüme ben tabi çekilince aslan yere düştü bende sonra
bu aslanın arkasına çatalı batırdım aslan öldü....hemen pişirip yedik..."

Başka Kolpalamak isteyen varsa buyursun..!

:D:D:D:D

KOLPA: Eğlenceli söz :) Dalga Geçmek için kullanırız :) (Bazı mekanlarda da bombalamak diyede geçer..!)​

birgün bi futbol macındayız
biz deplasmandayız.taraftar olarak 5 arkadaş takımımızı desteklemeye gidttik ve tribünde yerimizi aldık.
mac başladı ve yenildigimiz icin biz tellerden 5 kişi atlayarak 20000 kişinin icine bi dalmışız:D:Dofff allahh off ortalığı kan götürcek
adamlar kacıo biz kovalıyoz,adamlar kacıo biz kovalıoz
en sonunda 20000 kişiyide teker teker dövdük ama
cok güzel bi anıdı benim icin buu:D:D

ama bide böyle yaratıcı şeylere forumda pek katılım olmuyo
herşey copy paste olcak
bide eline sağlık yazılcak şeyler olcak.

diğer bir mesajında asker anılarımı depreştirdin fatu :)

sene 1938 bilemedin, 1981. askerdeyim. aylardan ağustos. kar nah böyle diz boyu. yanlış hatırlamıyorsam salı günüydü. arkadaşlarla cuma namazından çıktık bölüğe uğradık. bölük komutanı çağırdı. karşıki dağda pekeke li terörist var git o nu vur dedi. eyvallah dedim komutana. tankıma atladığım gibi düştüm yola. epey gittim. fazla gitmişim bağdat tan geri döndüm. bi baktım pekeke li terörist aha da karşımda. hemen tankı üzerine sürdüm. o da ne arkasında sen de 10 ben deyim 2786 kişi var. baktım tankı üzerlerine sürsem iş sakata binecek. bende atladım tanktan, başladım üzerlerine koşmaya. hem Allah ne verdiyse koşuyorum, biyandan da şarjörüme bomba sürüyorum. içlerine tam girecem.................

saat çaldı uyandım. yoksa valla dağıtacaktım şerefsizleri.

bi gün işte gidiyoz yolda baktım adam bana bakyo . lan dedim bişey mi var dedim . yok birader dedi bişey yok dedi . eytth dedim o zaman dedim niye dedim ters bakıyon dedim . lan dedi bak dedi senin kafa güzel dedi sen yoluna git dedi . cık dedim tövbe tövbe dedim gel dedim bak kardeşim dedim buralar dedim senin dedim mekanına benzemez dedim . burada dedim adamın kafasını keserim dedim . taam abi dedi gitti :D

geçen günlerde arkadaşlarımla geziyorum çarşıda 5000 kişiyiz otobüse bindik halısaha maçı yapmaya karar verdik sonra tabiki sahay gittik maça başladım 2-0 biz kazandık yani mavi takım.sonra ordan çıktın ne yapalım ne yapalım derken arabayla gezelim dedik gittik bi tane focus kiraladık arkadaşlar sığmayız diye korktular ama hallettik o işi sonra akşam oldu tabi ne yapalım ne yapalım diye ndüşünürken arkalardan bir ses bu ahmetlerden birini sesiydi "uykum geldi artık uyusakmı" dedi o sözü söyleyince herkezin aklına uyku düştü sonra bizim eve gittik yattık.çok müthiş bi gündü!!!! (((-:

bi gün galatasaray fener maçına gidicem hiç de gitmem maça ama neyse o gün gidim dedim ama içimden de hep diyom acaba neden içimde bi böle gitme dürtüsü var maç da arbistanda dedim yola şimdi çıksam 10 gün sonra orda olurum annemde bi güzel hazırlamış erzağımı çıktım yola arkamdan sular ağıtlar yakılarak neyse kardeşim gece gündüz dere tepe düz gittim sonunda arbistana vardım maçın arabistanda olmasnın nedenide bizim galatsaraylılar fenerin hyar tarlasına saldırmış fenerlilerde bunu kan temizler diyip bizim domates tarlasına el atınca fifa olaya el atmış demiş size üç maç ceza maçlar arabistanda oynanacak neyse arabistanda bi sıcak bi sıcak allah seni inandırsın tükürüyom havada buhar oluyo tam maç saati sesler geliyo oraya gelriz ann.. ...keriz ellerde sopalarla develer le geliyo millet neyse bizim tayfada başlamazmı gelemezsen gelirler gülüm hadi bizi maça götür ortam bi anda yumuşar ve iki takımın taraftarı halaylar eşliğinde maç saatini bekler bu durumu gören galatasaraylı ve fenerli futbolcula ve yöneticiler gözyaşlarına boğulur ama gözde hemen buhar olduğu için kimse bunun farkına varmazzzz derler böle fifanın ağuna goyalım maça çıkmayalım derler bu sırada taraftarlae teyh teyh sesleri arasında halaya devam ederler ve gökten üç elma düşer biri fiayanın arka alttarafına biri fener camiasına ve biride galatasaray camiasına ama elmalar harbi düştü ha biri ben diim 50 sen de 100 kilo şimdi düşün fifanın halini

.... çok sıktım yawww

6 sevgilimle aynı mekanda aynı zamanda buluştum ve hiç birine belli etmeden
3 saat takıldık

Ben hıj capkınlıq yapamıorum..Kızlara karSı cok cekıngenım:(

Yağmurlu bi gündü altımda bmw x5 war ana yola çıkmışım deniyim şunu bi dedim basıomda basıomda yağmurda sağanak her taraf göl gibi takmışım orhan abinin kasetidi bas anam bas derken ilerde polis çevirdi... İndim aşağa MİT dedim dewam et abi dedi eywallah dedim gittim.....

:)

ben hayatımda hiç kolpalamadımkiii:)
bundan büyük kolpa olamaz heralde:D

Aylardan haziran hava nasıl bilion mu ?
Donun kıcına yapısıor o derece yani . Neyse bende terfi etmişim almısım apolletlere 3. yıldızı manitayla alayın içinde dolasıorum . O sıra gelmez mi tabur komutanı cağırdı beni yanına gittim o zamanalrda toy delikanlıyız kanımız kaynıyo

dedim ne war lan ne cağırıyon gormuyon mu manitayla konusuom

tabur komutanı dedi hilmi seni cağırıyo ! dedim tanımıyom ben ole birini o da dedi hilmi özkok lan nasıl tanımassın diyince dank etti .

Neyse gittim amcamın yanına çaydı kahveydi derken sohbet sohbeti actı dedi savas cıkıcak .. Dedim ne savası hilmi amcama o da bu pust olucak ipne (g.bush)
Bize bor mineralleri için savas actı .Burda en tehlikeli gorew saana dusuyo

Ulan merak ettim , hem tehlike hem action tam bana gore dusunmeden kabul ettim . Sonra gorewimi acıkladı kızını kacırcakmısım kamilin .
Neyse gittim washingtona dedim pust kızın elimde poku yedin oda yapma etme abi derken Ankaraya dondum . Bir baktım bizim ipneden mektup gelmiş actım içini içinden 1 kagıt 1 silgi birde kalem cıktı

Kurtlar wadisini izleyenler anlamıstır son msjı ama anlamaayanlar için soluyorum -"kaderimizi sen yazarsın , sen silersin " anlamına gelior :D

Geri