Koltuk Değnekli Adam..

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

Koltuk Değnekli Adam..

İki arkadaş uzun bir süre sonra karşılaşmışlar, biri koltuk değneği ile yürümekteymiş.
“Hayrola?..” demiş biri, “Ne oldu sana böyle?”
“Otobüs çarptı...”
“Ne zaman?..”
“6 ay oldu.”
“6 ay? Hâlâ mı koltuk değneğiyle geziyorsun?”
“Valla...” demiş adam, “Doktorum ’Bırak artık şunları’diyor, avukatım ’Katiyen’diye her gün tepemde!”:hhmanD

Organik sebze

Karım sebze ve meyve almam için beni manava gönderdi ve “organik” olmalarını özellikle sıkı sıkı tembih etti... Arayıp bulamayınca yorgun bakışlı yaşlı satıcıya yanaşıp “Karım için sebze ve meyve alacağım...” dedim elma ve taze fasulyeyi göstererek, “Bunların üzerinde zehirli tarım ilaçları falan var mıdır?..” Satıcı etrafını göz ucuyla kontrol etti ve kısık bir ses tonuyla “Yok” dedi, “O işi siz evde kendiniz ayarlayacaksınız!..” :))

Küvete çiş yaparsa...
Adam arkadaşını nefes nefese koşarken görünce “Hayrola ne oldu?..” diye sormuş. “Güvenlik görevlilerinden kaçıyorum...” diye cevap vermiş arkadaşı.

“Neden?.. Ne yaptın ki?..”

“Duş küvetinin içine çişimi yaptım ondan...”

“Aa?.. Ama bu kanuna aykırı bir şey değil ki...”

“Tamam da” demiş arkadaşı, “Sen gel bunu yapı malzeme fuarındaki yetkililere anlat!..” :D

Napoleon farkı

Kız: Napoleon Bonaparte’a benziyorsun...
Erkek: Di mi?..
Kız: Ama ondan önemli bir farkın var...
Erkek: Ne.. Nedir o?..
Kız: Elini kendi bluzunun içine sokmalısın!..:D

Kız annesi

Kız çocukları evlenecekleri erkeği babalarına benzer özellikler taşıdıkları için seçerlermiş.. Düğünlerde annelerinin ağlamaları bu yüzden!..:D

Kız çocukları evlenecekleri erkeği babalarına benzer özellikler taşıdıkları için seçerlermiş.. Düğünlerde annelerinin ağlamaları bu yüzden!..:D

WALLAHA MI YA ÖNCE KIZIN BABASINI TANIMAK LAZIM O ZAMAN

GÜZELDİ SAĞOL

kız annesi çok hoş tu. paylaşımın için teşekkürler :D

''Kız çocukları evlenecekleri erkeği babalarına benzer özellikler taşıdıkları için seçerlermiş..''
alakası bile yok ya o nerden çıktı şimdi:Sbabam gibi biriyle asla evlenmem:D

Geri