Komedi yhaa Benm Bilgisayar :D Bunun Caresi Yoktur Ama Genede Bi soram :D:D

trojan-exe

New member
Reaction score
0
Hackhell ailem :D Benm bilgisayara Öyle bi virus girdiki bilgisayarı Her acmamda beni gülme krizine sokuyor bilgisayarı acınca benm hiçbirşeye dokunmama gerek kalmadan oo istedigi müzigi acıyor sonra sabah ın gazete haber sitesini acıp yine ordan istedigi bi haberi gösteriyor kapatmak gibi bi lüksüm yook sonra reklam siteleri felan acıyor ondan sonra adminstratör open die uyarı geliyor ondan sonra bilgisayarı bana bırakıyor istedigimi yapıyorum kaspersky yüklüyorum virus taraması yap diince uzunca bi süre ekranda gülen surat ve gülme kahkaha sesi geliyor Aslında hoşuma gitti böyle bir virus ama genede silmek istiyorum Bilgisayar mühendisi bi abimiz vardı sordum bana arkadaşının biri Ip adresini biliyor o yapıyor dedi ama modemi 4 , 5 kere resetledim aynı hata sürekli var :D sanki dalga geçiyorum gibi gelebilir ama gerçekten böyle oluyor Format Atmam Şartmı ?? Sizlerede belki böyle bişi olmuştur die sorayım dedim teşekkürler

İp dinamik yap öyle bişey varsa ortadan kalkar..
Ama bende öyle bişey olsa sahsen silmem krizlikmiş harbiden...
Güvenli modda usb flasha yukleyeceğin portable bi antı malware yada anti traojan ile dene(güvenli kipte)

şaka gibi :hhmanD ..

:) virüs eglenceli daha dogrusu kontrol eden baya matrak bi arkadas ama :D genede virüs ün iyisi kötüsü olmaz silinmeli...arkadasında oldugunu düsünrsek ıp adresini dinamik yap yukardada denildigi gibi güvenli kipte bilgisayarın internetle baglantısını kesekerek karsperskyle tarat...çıkması lazım.Ama söyle biişeyde var bu virüsü yerken kps aktifse yememen lazım...o yüzden sen güvenlik önlemlerini al..

bence format at en garantisi harcadığın zamanı formatta harca daha iyi

arkadaş senin pc de ki yeni virüs desene. virüsün adını koydum matrak virüs:D hiç silme virüslü dosyanın örneğini al saka yapacagın arkadasa gonder:D

Google emmi :hhmanD
bence de virüs kalsın ne güzel hiç sen uğraşmadan sana haberleri gösteriyo

Yogun ilgiden dolayı teşekkürler... Format Harici dediniz tüm yöntemleri denedim olmuyoo bu arada yeni bişi keşfettim oynadıgım oyunlarda oo oyunla ilgili ne kadar hile varsa döküman cıkıyor :D hehehehe eger virus se ve kaynagını bulursam sizlerle paylaşıcam birazda siz oynayın hehehe :D:D:D

ip ile alakalı olduğunu düşünüyorsan ethernet kablonu veya wireless adaptörünü kapa aynı şey hala devam ediyor mu bak muhtemelen devam edicektir format atman en güzel temizle yolu olur yok format atmam diyorsan o zamanda anti virüs anti trojan malware bulan programları teker teker güvenli modda deniycen birde çalıştır a configms yaz çıkan ekranda açılışta otomatik çalışan programlardan bilmediklerini kapa ve öle açmayı dene...

HeHeHeHeHe!
:])
ViRüSLeRe DiKKaT!

GiZLi BiLGiLeRiNDe ÇaLıNMaSıN !

Hacı Özel Bilgisayarım Olsa Şimdiye Coktan Format Atmıştım Ama Bu Kullandıgım Bilgisayar Ev Bilgisayarı Bi Nevi Oyun Keyif Bilgisayarı Gibi İstedigini Çalsın :D Ama Kaynagını Buldum Sayılır Ama Kopyalamıyorum Eger Yaparsam Söz Paylaşıcam Bu Arada Ögrendigime Göre Bi Arkadaş Yapmıyormuş Bunu Kaynak Virus :D

Geri