Komik - İlginç Resimler böLümüne A.mod Adayıyım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benden sana + ¥åKı§ıK£ı
ya inanamıyorum günde en az 3 tane resim konusu açıosun onlarda çok güzel resimler

Senin bu bölüme a.mod olmanı istemiyorum.Bu yüzden sana [+] veriyorum.:durdurun

Yaparsın.

ooooooo hakaaaaaann beklıoduk yapmıssın (gercı konustuk bunları ama :p) benden sana +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

hayırlı olsun sımdıdennnnnnnnnn

nedir bu geyik mizaha ragbet :p

müthiş paylaşımların var yok dienle saatlerce tartışırım

ama biraz daha user kal mühim olan paylaşmak degilmi..:goz:

bence bölümün moda ihtiyacı yok

ama illa mod olacam çok istiyorum götürürüm diosan.... yönetimde uygun görüyosa..

+1923..

bence bu gorewi hak ediyosun cok iyi paylasımların war

yaw ne zamandır beklıyoduk yorumlara bakılacak olursa modlar ihtiyaç yok demiş ama oraya bes tane mod koysan yetmez bence asarı ragbet yakısıklıda cogu kez online görüyorum başaracagına inanıyorum hadi hayırlısı

+1905

İhtiyaç Varsa Neden Olmasın +1

bence [+] kesinliKLe

.Oradaki payLaşımLarın ve forum içindeki seviyeLi davranışLarın ve saygın zaten oLgunLuğunu gösteriyor.
[+] Diyorum hadi hayırLısı...

foruma 1,5 senedir üye yakısıklı, paylaşımlarının çoğu yönetici olmak istediği bölümde we rağbet gören konular ..

neye göre olgun olmadığını anlayamadım ya da bahsettiğimiz olgunluğun açılımını ..

yönetimin forumun geçmişini bilen we foruma destek werip paylaşım yapan sewiyeli kişilere ihtiyacı war ..

kriterlere uyduğunu we hakettiğini düşünüorum ..

+ 2008 =)

skyangel bu bölümde yanında kimi görmek istiosunda eksi oy verdin :goz: biraz daha tarafsız oy vermek bu kadar mı zor :sigara: kimse hakedip etmediğine bakmak yerine bölüm yöneticisi ne oy vermiş ona göre oy kullanıo bölüm yöneticilerinin isteklerine göre secim yapılcak olsaydı konu acılmaz onlara sorulup biri alınırdı

komik ve ilginç resimlerde her gün konularını görüorum ve bölümlede oldukça ilgilisin o yüzden ++++++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri