Komik - İlginç Resimler böLümüne A.mod Adayıyım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben daha yeni üye oldum ama yorumları okuyunca olmanı istedim birden:D bende + veriyorum okumaya başlayacam inş. şimdi paylaşımlarını:D bol şanslar

SkуαηgєL;2468016' Alıntı:
Bölüme katkını tartışmam.
Güzelde paylaşımlar yapıyorsun.
ama
hersey paylaşım degildir.
ve ben idare ettigimi düsünüyorum.
ve
bu başvurular olurken mod lareında fikrinin alınmasından yanayım.

- 1907

Öncelikle başvurularda kıstas sırasını bilmediğini düşünmek bile istemiyorum sky (Uzun zamandır yönetici olarak aramızda olmanı gözönüne aldığımda)

Ek olarak incelediğim hemen her başlıkta ben hiç + oy kullandığına denk gelmedim ya cidden çok ince eleyip sık dokuyorsun yada laf olsun diye oy kullanıyorsun.

Açıkcası kıstaslar Üyeler + yöneticiler + Smodlar + Varsa bölüm yöneticileri + Biz olsada burda ve farklı başlıklarda ben senin hiç olumlu oy kullandığına şahit olmadığım için (yakınların yada samimi dostlarını ayrı tutuyorum) burda bölüm yönetici olarak verdiğin oyu görmezden geliyor ve konu genelini incelediğimde ¥åKı§ıK£ı aramıza hoşgeldin diyorum.

Dipnot: Sky bölümdeki hakımıyetın ve ilgin mükemmele yakın ¥åKı§ıK£ı ' nın yanında pişiceğine ve bölümü dahada dolduracagına ve büyüteceğine inanıyorum. Ne demiş atalarımız bir elin nesi var iki elin sesi var :goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri