Komik Facebook Durumları

sabahci.06

New member
Reaction score
0
-Bişey istiyor musun oğlum.
+Yok baba, annemi versene telefona.
-Efendim oğlum.
+Anne babama söylesene para göndersin..

12.12.12 geçti ,
21 Aralık geçti ,
Sırada 14 şubat var bunu da atlatırız

Bu kanalda gördüğünüz her şey Halay ürünüdür.

-Flash Tv

2 yıldır bayan futbolu izliyorum daha gol attıktan sonra formasını çıkartan olmadı

Dün gece başımdan geçenlere değil, kafamdan geçenlere değil, karşıdan karşıya geçenlere içtim. Niye böyle bişey yaptım bilmiyorum...:/

Kızım olursa adını asla Deniz koymam.
Arkadaşlarıyla yüzmeye gidince
-Hadi Deniz'e girelim
falan derler, çocuğun psikolojisi bozulmasın yani

+Vücudumuzda istem dışı çalışan organımız nedir çocuklar ???
-Tik 'dir hocam.
+Aferin yavrum adın ne senin ?
-Tüleyman hocam

Bir kadının bunalım evresi; "bunalım, bunaalım, bunu alım, bunu alayım, bunu da alayım, bunu al bunu, al bunu da, bunu da bunu da."

Birlikte gülüyorsanız bu arkadaşlıktır,birlikte ağlıyorsanız bu sevgidir,ama birlikte susuyorsanız bu mallıktır.

Misafiri uğurlarken kapıda ayaküstü yaptığın sohbet, misafirlikten çok daha uzun sürüyorsa Türksün.

Millet Buqün Bi yeteneqimi farkettim Siqara içmeden aqzımdan Duman Çıkarabiliyorum

+ Gözlerimin içine bak ve doğruyu söyle.
- Tamam
+ Ne görüyosun?
- Göz

Kar, kış, kıyamet farketmez; Türk Kızı tayt giyer affetmez.

Ulan kızın biri ''yağmur yağıyoo'' yazmış, 68 beğeni 98 yorum almış, ben yağmur yağıyor yazsam, ''sen demesen biz güneşlenmeye iniyorduk gerizekalı'' derler lan kesin

-Eskiden Verem Yaygındı...

-Şimdi Ise Veren.

Lan o değilde evdeyken öyle şeyler yaptırıyolar ki insan okulu bile özlüyor bazen.

Twitter kullanmayan sevgili de çok zor. Sen kızmışsın burdan laf sokacaksın. O facebook'ta farmwille 2 oynuyor. Yürümez o ilişki.

Uzmanlara göre soğuktan korunmanın en iyi yolu sevgiliymiş. Üşüdün mü sarılıyormuşun, sevişiyormuşun geçiyormuş.

İnsanların fiziksel kusurlarıyla dalga geçenlerin insan olduğundan şüphe duyuyorum. Hatta biraz zorlarsak hayvan bile çıkabilirler.

Oğlum bu yarıyıl tatili neden 15 gün adı üstünde yarı yıl tatili 1.5 ay olur MEB şuna bir el at.

yolda sarhoş gibi hareket eden insanlara dokunmayın, onlar çizgilere basmadan yürümeye çalışıyolar

Severek ayrılanlar denince benim aklıma yastığım, yorganım geliyor.

Dizilerde sevişme sahnesi olunca ailedeki tüm gözler bana dikiliyor , sanki sevişen benim.

Şarkıcıyla beraber şarkı söylediğimde sesim Dünya’nın 1 numaralı sesi, ama şarkı donukluk yaptığında benim sesim ortaya çıkıyor ya…...

Bazı kızlara "delikanlı kızsın" falan demeyin abi. Sonra gaza gelip sakal, bıyık bırakıyorlar.

Şimdi yatayım, sabah erken kalkıp çalışırım" cümlesindeki "yarınki sınavı s*ktir et"i bulunuz

Nikahına beni çağır sevgilim, tüm pastayı ben yerim, tüm meyve sularını ben içerim.

Okula gitmek istemiyom ama evde de sıkılıyom. İnsanlardan darlanıyom ama yalnız da bunalıyom. Hobim falan da yok. YA BEN OLMAMIŞIM LAN.

Bir yıldır yemek yemiyorum diye espri yapan arkadaşımı bodruma zincirledim. Bir yıl daha yemesin pezevenk de açlıktan gebersin.

Geri