Komik Flash Videolar A.Mod Adayıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben + vericem bi yanlışını görmedim o bölümede bayağı konu kasmışsın

ama yukardaki polemik biraz düşündürttü beni biraz sakin olmalısın

mod arkadaşlara karşı ve userlara karşı soğuk kanlı kalmalısın

oyum + dostum hayırlısı olsun

O ßöLüme M od İhityacı WaR Ztn...60 KüsüR KonuyLa YakLa$mı$sın...
HayıRLısı oLsun...+3

Naber aLp :D

Bu linki atmışsınız msnden öyle gördüm şimdi kusura bakmayın ama ayrıcalık falan yapamam kimseye. Cevabım aramızıda bozmaz umarım zaten daha önce bir başvuru varmış bu bölüme. Onun sonuclanması gerekmiyor mu önce ? Gerci adaylıkta bulunan arkadaşın paylaşımına rastlamadım o bölümde oda ayrı bir konu :)

Bence sen biraz daha bekle kacan.

fare_07' Alıntı:
konuların'a baktım hepsi youtube uzantılı

ve yaklasık hepsi son 1-2 haftada verilmiş

bunların üzerine aktugunda genel modluk talebini göz önüne alırsak

kesinlikle -1923 kusura bakma

üzGünüm benden de eksi ( - ) Gereq oLmadıĞını düşünüorum..

kaçan cs'de iisin. cs'de admin olarak görev alman güzel. ayrıca seni eskiden tanırım. eskiden dediğim 1 sene falan :D

olumlu cevap vermek isterdim ama banlanan bir kullanıcının yönetimde yer alması bence ters.

Yaptığım alıntıları yönetici arkadaşlar ilgili başlık altından kontrol edebilirler.

ќαcαη αѕiќ : uyarıya ragmen boş msg yazmaya devam ettiği için 5 gün

robben07 : kacan asıkın klon nicki pm ile veryansın etmiş, klon nick sınırsız banlandı.

robben07 - 1 ay - trojen

Alıntı yaptım demek trojen verebilir demek değil. Kontrol etmek onun sorumluluğu...

robben07 , kendi denemeden başka bir yerden direkt alıntı yaparak insanları yanılttıgı ve çalışmadıgı halde ısrar ettiği için 3 gün uzaklaştırıldı

robben07 kaçanın eski bir üyelik ismiydi. daha sonra kaçan aşık oldu.

Dark Angel' Alıntı:
2. Moderatörlük için başvuran arkadaşların öncelikle forum kurallarını iyi bilmesi ve forum kurallarına aykırı haraketlerde bulunmaması gerekmektedir... ( Flood , Küfür , Reklam vs.... )

Sanırım banlanmak bu kural içerisinde ki vs vs'lerden biri. Umarım kırılmazsın ama malesef bunlara dayanarak -

revolation' Alıntı:
kaçan cs'de iisin. cs'de admin olarak görev alman güzel. ayrıca seni eskiden tanırım. eskiden dediğim 1 sene falan :D

olumlu cevap vermek isterdim ama banlanan bir kullanıcının yönetimde yer alması bence ters.

Yaptığım alıntıları yönetici arkadaşlar ilgili başlık altından kontrol edebilirler.

robben07 kaçanın eski bir üyelik ismiydi. daha sonra kaçan aşık oldu.

Sanırım banlanmak bu kural içerisinde ki vs vs'lerden biri. Umarım kırılmazsın ama malesef bunlara dayanarak -

robben ve benım ıcın sankı sıteyı hacklemısım gıbı konusmussun

yorumun ıcın saol

Eee dogru olmus artık adımız cıkmıs 10'a ınmez 9'a

herkese ii forumlar

Kımlerle aram ıyı kımlerle kotu onlarıda gordum

ќαcαη αѕiќ' Alıntı:
robben ve benım ıcın sankı sıteyı hacklemısım gıbı konusmussun

yorumun ıcın saol

Eee dogru olmus artık adımız cıkmıs 10'a ınmez 9'a

herkese ii forumlar

Kımlerle aram ıyı kımlerle kotu onlarıda gordum

hacklemişsin gibi konuşmadım ayrıca kimseyi karalamaya niyetim yok. bunun bana ne artısı nede eksisi olur. yorumuma verdiğin cevap için de ayrıca sağol.

Sabıkan fazLa.. doLaysıyLa yönetim siciLi temiz adamLara ihtiyac duyar ;) + bi$ey ekLenicekse adminLer yazacaktır..

cLosed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri