Komik Resimler - Şikayet / İhbar Hattı

tek resimler bi konu başlığına alınıyo çok saçma

Bölüm Kuralları Okuyunuz

İstatistik olarak mevzut üye sayısı an itibariyle .
1,160,535 Üyemiz , 535,750 Konumuz , 4,250,163 Mesajimiz ve 5115 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz...

Düşünün bu 5115 kişiden 100'ü Bölüme Tek resim olarak konu açsa açılan hiçbir konuya yorum yapılamaz .
İlk açılan konu en az 5 sayfa geriye gider .
Buda emeğe saygısızlık olur .

HH sizin bildiğiniz küçük sitelere benzemediği için bu kural size saçma gelebilir .

Ulash. Konuda verdiğin resimlerin hepsi bölümde mevcut. Arama yapmam son derece güç. Ama seni ikna etmek adına birazdan burada tüm linkleri vereceğim...

Benı ıkna etmene gerek yok hakan abı senın verıldı dedıgın resımler en fazla 8 10 tane ben oraya koymusum 30 40 tane ..

Benı ıkna etmene gerek yok hakan abı senın verıldı dedıgın resımler en fazla 8 10 tane ben oraya koymusum 30 40 tane ..

Ulash ben bu bölümün yöneticisiyim. Verilen her konuyu tek tek inceliyorum. Konuda ki resimlerin verilip verilmediğinden kimsenin benim kadar haberi yoktur.

Konuda verdiğin bütün resimler bölümde var. Ve ben herkese link bildiremem. Resimlerin daha önce verildiğine dair kanaat getirmem konunun kapatılması için yeterli nedendir. Verdiğin resimlerin yarısından fazlası daha önce verildiği için konuyu kapattım.

Bu güne kadar hiç bi üyenin konusunu kapatma hevesinde olmadım. Hele hele senin hiç.

Bu tür şikayeterle karşılaşmadığım gün olmuyor...

Iyı pekı haklısın sustum .

Sorumlusu olduğum bölümlerde tüm paylaşımlarına baktım. Komik resimlerde, karikatürlerde, geyik mizah ta yaklaşık 25 tane aktif konun var. Hİç birisine ellenmedi. Çünkü kurallara uygun ve daha önce verilmemiş konular. Düşündüğün gibi konularını kapatma meraklısı olsam o konuların hepsi kapatılmış olurdu.

Sorumlusu olduğum bölümlerde tüm paylaşımlarına baktım. Komik resimlerde, karikatürlerde, geyik mizah ta yaklaşık 25 tane aktif konun var. Hİç birisine ellenmedi. Çünkü kurallara uygun ve daha önce verilmemiş konular. Düşündüğün gibi konularını kapatma meraklısı olsam o konuların hepsi kapatılmış olurdu.

Tamam abı haklısın bısey demedım : ) kusura bakma ters bısey demek ıstemem senı severım bılıyosun unut gıtsın kapattıysan vardır sorun =)

http://www.hackhell.com/komik-resimler/516458-insanoglu-neler-yapiyor-ya.html

Ben bu konuda resim göremedim 5 kişi ye daha sordum onlarda göremediler kapatılması gerek miyor mu ? konu neden orada hala açık bir şekilde duruyor ayrıca belki 100 den fazlada komik resimlerde ( olmaması ) gereken ilginç resimlerde ( olması ) gereken konular var onlarlada ilgilenip sizlere yönetimde bildireceğim iyi forumlar diliyorum !

Geri