KompLe KompLe tikiyiz

gelin hep beraber tiki olalım.

yarın hangi moda renkten kıyafet seçip giyeceğimize ona uygun makyaj yapacağımıza ona uygun çanta ayakkabı alacağımıza karar verelim. mağazalara gidip yılın modasına uygun alış veriş yapalım. dünyayı hiçe sayalım. millet ekmek derdindeyken magazinde ne nerede kiminle nasıl sorularına cevap bulalım.

haydi hep beraber tiki olalım...

:hhmanD :hhmanD :hhmanD

demekki neymiş okumakla adam olunmuyrmuş..bu arkadaşlar okulda ders yerine arkadaşının güzellik salonu maceralarını dinliyorlarmış :durdurun haberler yerinede magazin programları :vur kanalları şaşırmışlardır abisi :melek

:hhmanD :hhmanD :hhmanD

demekki neymiş okumakla adam olunmuyrmuş..bu arkadaşlar okulda ders yerine arkadaşının güzellik salonu maceralarını dinliyorlarmış :durdurun haberler yerinede magazin programları :vur kanalları şaşırmışlardır abisi :melek

olabülür :hhmanD

Allah belasını versin böyle gençlerin .. Gerizekalıya soruyor Büyükanıt kimdir diye bilmiyor ama

bülent mahlukunu soruyor bunu hiç düşünmeden biliyor... Böyle pisliklerle aynı havayı soluyorumya

midem bulanıyor artık.... Allah belanızı versin binlerce kere...Memlekette böyle aptallardan fayda

bekliyor...

haberlerde izlemiştim bunu...
ben utadım ya!!! ıyyyğ :)

recep tayyip erdoğanı da bilemeyen var ya ne diyim artık acıyorum o kıza....:)
yanında bi de sevgilisi vardı kızın. öle kızla dolaşılırmı la!:)

Geri