kondisyonlu bisiklet için öneriniz varmı

aysunnnn

New member
Reaction score
0
arkadaşlar kondisyonlu bisiklet almak istiyorum .ama bu konuda hiç bir bilgim yok .:huh:

daha önce kullanan kişiler veya kondisyonlu bisikletlerin türlerinden anlayan kişiler bana bir tavsiyede bulunabilirmi .sizce nasıl bir bisiklet almalıyım .

yardımlarınızı bekliyorum .tşk ler .

En iyisi dışarı çıkıp bisiklete binmek kardeşim..
Kısa etaplar halinde süratli giderek (düşük viteslerde) 3500 4000 kalori, uzun etaplar halinde yavaş giderek(yüksek viteslerde)(ki 26 cant ve kalın dişli tekerlek tavisye edilir[sürtünme katsayısı bakımından]) 2500- 3000 kalori yakmak mümkün buda 4 saatlik tempolu yürüyüşe yada 1 saatlik yüzmeye bedeldir.

Sen kondisyon bisikletini bırak açık havada oksijeni ciğerlerine çekerek doğada yap sporunu...
Benden sana tavsiye ....

En iyisi dışarı çıkıp bisiklete binmek kardeşim..
Kısa etaplar halinde süratli giderek (düşük viteslerde) 3500 4000 kalori, uzun etaplar halinde yavaş giderek(yüksek viteslerde)(ki 26 cant ve kalın dişli tekerlek tavisye edilir[sürtünme katsayısı bakımından]) 2500- 3000 kalori yakmak mümkün buda 4 saatlik tempolu yürüyüşe yada 1 saatlik yüzmeye bedeldir.

Sen kondisyon bisikletini bırak açık havada oksijeni ciğerlerine çekerek doğada yap sporunu...
Benden sana tavsiye ....

iyide havalar soğudu kar kıyamet geliyo bende onun için böyle bir ihtiyaç duydum.tavsiye ettiğin şeyi zaten yapıyorum ama birde bunu denemek istiyorum .yardımın için tşk ederim

void marka ürünler genelde iyi çıkıyor ama bilen birilerine mesla spor salonunda çalışan kişilere sorabilirsin en iyi onlar bilir

Geri