Konuşan Araba

ebalkan

New member
Reaction score
0
Bir devre yaptık ...

istediğimiz sesiyükledik. biz Besmele sesini yükledik...

Arabanın kont anahtarını açtığımızda arabamız Besmele çekmektedir..

Devre yapımı bitmiştir, ancak seri üretim için destek gerekmektedir..

Düşünün sizindesteğinizle kapı açılışta "Hoşgeldin" diyen
Kemer bağlamayınca " Lütfen kemerinizi bağlayın " diyen
Kontağı çevirince araç ilk çalışışta Besmele veya " Dikkatli git Baba" diye kızının
sesini söyleyen arabalar yapılabilir.

0535 558 3551

ben 1998 yılında ehliyet alacağım zaman bu devreyi tempraya bağlamışlardı

hevesinizi kırmayayım ama bundan para kazanamazsınız.
meslek lisesi seviyesindeki projelerden pek bir şey cıkmaz. ;)
yanlıs anlamayın sakın

Elinize sağlık emek harcamışsınız. Bu konuda benim fikrim şu. Bu ürünün satışını toptan yapamazsınız. Ancak bir yerlere ilan vererek yada not yazarak (Arabanıza böyle böyle bir sistem entegre edilir şeklinde) bu işi merak eden kişilerin arabalarına sistemini entegre edebilirsin. Zengin olmazsın belki ama en azından üç beş kuruş eline geçer diye düşünüyorum.

Kolay sistemlerle bir yere qelemeyiz kalbini kırmak istemem ama bu devirde bu iş tutmaz...

Kırıcı olduysam özür dilerim...

Saygılarımla...

Çok önceden beri Bentley, Mercedes gibi firmalar bunu yapıyor zaten.. Sürücü karşılama mesajı, konuşan park sensörleri, çeşitli sesli uyarılar, havanın aydınlanma durumuna göre farklı karşılama mesajları vs.. Üstelik bir de şimdi konuşan yol bilgisayarları, gps cihazları var.. Bu bahsettiğiniz basitin de basiti kalmış bunların yanında.

kardeş bu projen benım kafama yattı benim otoelektrik dukkanım var benden sponsor olmaz ama yaptığın projeleri satabilirim istersen...

Geri