Konu=kizlar=offf Yazik Bİze

haklısın googles

laf dinlemiyolar kıskansan bidert kısmanmasan bi dert

hep ilgi bekler fazlasını verirsin busefer cok sıkıyosun der allahım cıldırtıyolar beni

bendede var bitane kaprisli allahım seviyoruz ama biyere kadar yahu bi yerde dur artık demi yahu

vay be yine erkek bayan tartışması başladı demek.

iyi bakalım konu nereye gidecek.

bir defa kabul etmek gerekli ki erkek bayansız bayan erkeksiz yaşayamaz. hayatları boyunca birbirleriyle olmalıdırlar. hem sosyal açıdan hem duygusal açıdan.

durum böyleyken bu tartışmanın sebebi ne olaki???

kızlara hak vermek lazım dersem banlarım galiba :D ama olsun onlarda bi insan yaa sonuçta
fakat evinin kadını çocuklarının anası olacaksın :D

kanka sen olayı bitirmişsin baska söz gerek yok yani haha

walla kardeşim tamam ya olay bitmiştir büyütmeyelim bu konulara girmeyelim :D

param parçaaa :D

bi kız olarak dediklerini haklı buluyorum geçenlerde sevgilimden ayrıldım :D bi yerde oturuoduk ben dedimki yaptığın herşey batıoo oda dediki seninkide batıoo ben gidiom dedim 2 saat yalvardı umursamadım 3 4 gündür 100 yakın msj attı birine bile cvp vermedim nabıyım yaptıklarım batıoomuş banane batıoosa çıkardım işte :D haha

mkamylee' Alıntı:
bi kız olarak dediklerini haklı buluyorum geçenlerde sevgilimden ayrıldım :D bi yerde oturuoduk ben dedimki yaptığın herşey batıoo oda dediki seninkide batıoo ben gidiom dedim 2 saat yalvardı umursamadım 3 4 gündür 100 yakın msj attı birine bile cvp vermedim nabıyım yaptıklarım batıoomuş banane batıoosa çıkardım işte :D haha

aL işte :hhmanD

arfy' Alıntı:
oooo aykut kardesm de geLmişş .. hoş geLdin kardesm ... hepimiz aynı drttten muzdariiipizz ...

bnmde isyanım war zaten bi patLarsam dağıLcak etrakk :D

ama çözümü war ...

wodka + redbuLL = wonderfuLL :D:D

istanbuLLdaki tüm kaşarLarın erimesi için küreseL ısınmaya ewet :D:D

bırak ya arif damsız geldin damsız gitçen :p konusma :p

mkamylee' Alıntı:
kız arkadaşlarımıza duyurulur saygılar arfy sen olayı bitirmişin saygılar
babacım sana yaw :D süpersin ne diyem :D

Aga bendensin bende alayında aynı sorunları yaşadım şu anada boş takılıp kafa dinliyom sonuç olara sorun sendeyse bendedir aynı zamanda değilse ikimide rahat nefes alırız herale neyse tek olmadıoğını bil dedim.Hade sağolucakla kal.

abi batan şeyi nasıl çıkartacaksın ki bu erkekler için geçerlidir bence erkekler çıkartır batan şeyi ::melek

:saskin fakat bi kız olarakta fena yapmamışın hiç değilse ne kadar sevildiğini anlamışındır

yürü be kim tutar senin bakalım kaç kişi ban yicek bu yüzden :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :vur

crixallis' Alıntı:
Aga bendensin bende alayında aynı sorunları yaşadım şu anada boş takılıp kafa dinliyom sonuç olara sorun sendeyse bendedir aynı zamanda değilse ikimide rahat nefes alırız herale neyse tek olmadıoğını bil dedim.Hade sağolucakla kal.

kardes ben anladım sorun bizde degil kızlarda :p

not: ban yenilecek muhabbet dönmüyo bence ... suan herkes sakince konusuo inş böyle devam eder...saygılar hörmetler :D

eft googles erkekler sütten çıkmış ak kaşıkya o yzden sorun bizlerde değilmi

arfy' Alıntı:
msn de ondan mı sorup duruon o kim okim diyee :D:D

kız buLmak koLay Laa ... ama askk buLmak zor .. sewmek zor :D

vay ağır abimize bak :D doğru diosn be kanka ömrü billah 21 sene geçti daha aşkı tatmadım kız arkadasım cok oldu ama aşk hiç :vur

dövüşmeyin lemmmmm
hepiniz,hepimiz aynıyız :D

bütün kızlar toplandık toplandık sorduk neden yıprandık yıpradık

abi harbi kız milleti işte yaa ÇENE YARIŞTIRILMAZ :D :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :eek:ha

çocukta yaparım kariyerde :D

Geri