Konu sayısı gösterimi

Profilimizde Konu Sayısıda Gözüksün mü?

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chester26

♫Цпẳρρя&#1
Reaction score
0
Merhaba sayın yönetim benim size bir önerim olucaktı...
Konu açtığımızda yada post attığımızda konuda gözüken mesaj saısı edilen teşekkür sayısı gibi bilgilerin bulunduğu yerde acılan konu sayısınında gösterilmesinin daha hoş duracağını ve üyelerin konu acılması için kamçılayacağını düşünüyorum...Benim şuana akadar 40 konum falan var belki biraz daha fazla...Eğer öyle bi eklenti olsaydı emin olun daha fazla konu açmaya calışırdım...Mesaj sayım bi hayli fazla..Nedeni sayısı gözüktüğü için..Arkadaşlardan söyle sorular geliyor..E konu sayısı gösterildiğinde her tarafta saçma sapan konular acılcak acılan konular bidaha acılcak gibisinden...Mesaj sayısı gösteriliyor ama kimse saçma sapan mesajlar atmıyor...Atan var yok deil bi kaç tane var onlarda tutunamıyorlar burada zaten..Sizden ricam ben buraya bi anket acayım bence bunu göz önünde bulundurum derimm..Sizde eğer bu anketi herkezin görebileceği bir yere koyarsanız veya konuyu buraya sabitlerseniz bir haftalığına ben konuyu güncel tutarım...Sayın hhportal yönetimine bu konuyu tartışmaya sunarım....

Arkadaşlar yukarıdaki anketimize oyunuzu kullanırsanız çok sevinirim=)

Arkadaşlar yorumlarınızla konuyu güncel tutalım..Ve herkez fikrini koyarsa ortaya daha iyi olur..en azından neden konu sayısının gösterilmesi gerektiği hakkında düşüncelerinizi söyleyiniz...
Şimdiden Yorumlarınız için teşekkür ederim

olabilir.. nasıl bir görüntüye sahip olcağını bilmiyorum ama.
benden olumlu .)

konu sayısına göre de farklı rütbeler verilebilir bence mantıklı ;)

Bence saçma olur bu sefer konu açmak için çaba başlar ve anasayfamız saçma sapan konular ile dolar... Bence mantıklı değil.

Bence saçma olur bu sefer konu açmak için çaba başlar ve anasayfamız saçma sapan konular ile dolar... Bence mantıklı değil.

Hocam konuyu okumadan cevapladınız heralde...Orda aydınlık getirdim bu söylediğinize....Mesaj sayısı gösteriliyor ama kimse gösteriliyor diye saçma sapan mesaj atmıyor...Atanlarda bu forumda fazla kalmıyor..O sizin dediğiniz diğer forumlarda olur ben hhportal'ın üye kitlesinde böyle insanlar yoktur inanın varsa bi kaç tanedir onlarda böyle bişey yaparlarsa uyarılır ben düzeliceklerine eminim....

Arkadaşlar birde ankattimiz var yukarda oylarımızı kullanırsak sevinirim=)

hiç bir forum da olmayan özellik burada var butün forumlarda rep özelliği varken burada teşekküre göre mesaj sayınıza göre rütbe sistemi var ... yani emeğe saygı var ..

zaten kişinin profiline girilince mesaj sayısı konu sayısı görünmektedir .. yani profilinden kişiye ait bütün bilgilere ulaşılmaktadır.... zaten mesaj sayımız da yazmaktadır ..

bunun olması hem görüntü kirliliği yapacaktır .. hemde olması gereksiz bir durumdur ..

ilginiz için teşekkür ederiz .. değişik düşünce ve fikirlerinize açığız ..

iyi forumlar.. dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri