konuların biraz daha toplu olmasını istiyorum

tasiyici_3

New member
Reaction score
0
örnek eski konular silinmeli bir konuyu birden fazla kişi açmış hangisini indreceğimize şaşırıyorum:vur

Tamam abi emrin olur nerden başlayak ?

Aynı şey defalarca yazıldı, çizildi... Moderatörlerimiz işlerinin en iyileri arasında olmalarına rağmen onlar da birer insan... Biz, forum üyeleri olarak forumumuzdaki kaliteyi artırmak için moderatörlerimize yardımcı olmalı, kırık linkleri vb. konuları moderatörlerimize bu başlıktan bildirmeliyiz...

533,950 Üyemiz , 344,394 Konumuz , 2,429,482 Mesajimiz ve 2428 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz...

sence bununLa ba$ etmek koLay oLmazdı demi arkada$ım :)

eLimizde geLdiğince yapmaya çaLışuyoruz ....

buraya biLdirirsen daha iyi yardım ederiz

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=130640

533,950 Üyemiz , 344,394 Konumuz , 2,429,482 Mesajimiz ve 2428 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz...

sence bununLa ba$ etmek koLay oLmazdı demi arkada$ım :)

eLimizde geLdiğince yapmaya çaLışuyoruz ....

bravo knock çok güzel açıklamışsın

tekrar verilen konuları bazı bölümlerde bulmak kolay bazı bölümlerde imkansız

kendi sorumluluğumdaki bölümde 2500 konu var... bunların içinde binlerce resim var. hepsini akılda tutmak imkansız. burada birazda görev User'lara düşüyor. belli aralıklarla açtıkları konulara bakarlarsa veya daha önce kendi açmış oldukları konu açıldığında modlara haber verilirse çok daha rahat olur...

Tüm konulara tüm topiclere bakılıp, içeriği incelenip, gerekli mi gerekli değil mi mükayesi yapılıp, silinmesinin ne kadar uzun ve zahmetli bir iş olduğunu pek bilmiyorsunuz sanırım :) Bide tekrar yöneticler bu konulara bakarsa iş dahada uzar.. Mod arkadaşlar soft olarak siler sonra yöneticler elden gecirir.. Off offf :)

Şikayet ihbar hattı konusuna sorun yaşadığın konuları veya birleştirilmesini istediğin konuları yazarsan emin ol birileri iglilenecektir ;)

2494 insan şu anda hackhell topraklarında =)

bunlardan 100 tanesi konu açsa , hangi birine yetişecek moderatörler ? onlar ekmeğini burdan kazanmıyor ki. Sadece favori olarak yapıyorlar. Onlarında işi gücü, okulu vb. var :)

o zaman burada sadece iş topraklara katılanda bitiyor.

anlayışınış için teşekkürler bende biliyorum zor olur ama böyle işlere bakan bir üye grubu oluştursak olurmu acaba ben gönüllü olarak yaparım ama banada yardımcı olursanız

Geri