Konuların sağ alt kösesine KATILMIYORUM butonuda bence eklenmelidir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nefret84

New member
Reaction score
0
Sayın Hackhell yöneticileri malumunuz forumda siyasi ve yorum isteyen bir sürü sayfa bulunmaktadır insanlar buralara kendi yorumlarını ekliyorlar konular açıyorlar ve bunlar üzerinden tesekkur alıyorlar yorumunu yazan kişi haklıymış gibi görünüyor fakat bu yoruma katılmayan insanlar sadece yazıyı okuyarak kalıyor bu durumda esit bir hak saglanmamış oluyor sizden ricam eğer yapabiliyorsanız TEŞEKKÜR butonunun yanına KATILMIYORUM butonuda eklemenizdir iyi çalışmalar dilerim.

Sagolun bir çoğunuzun bu durumdan korktunu gördüm özellikle siyaset bölümünde olmasını isterdim mod. arkadastan konuyu kapatıp silmesini rica ediyorum yorumlarınız için teşekkür ederim...

Güzel bi düşünce. Böylelikle beğenmediğimiz bir mesaj olduğunda alıntı yapıp ona cevap vermek yerine eksi yönünde oy kullanarak düşüncemizi belirtebileceğiz. Birçok gereksiz mesajın da böylelikle önüne geçilebilir ;)

bence gerek yokh
insanLarın ayıbını ortaya koymak gibi oLur
bir de sırf sevmedği için her msjına - veren kişiLer çıkacaktır
benden -1..

Şahsi GörüşüM Gereksiz Bir Fikir -1 ;aMa Gene SaoL Fikrin iÇin

bence güzel fikir ama biraz tartışmaya yol açabilir

Bence de güzel fikir ancak tartışma yaratabilir. Şimdilik sadece 'HH'de Görev Almak İsteyenler' başlığında denense fena olmaz :D

Sanırım tartışmaların başlamasına sebebiyet verebilir....Hiç beklenmedik bir başlıkta olumsuz oy kullandığı için alıngan davranmamıza yahut alıngan bir anımıza denk geldiği zaman bu olusuz oyu ne diye verdin şimdi anlamadım diye tavır koymayla başlayan gerginlikler boy gözterebilir...Bence böle daha iyi..Eğer başlığa katılmıyorsa yorum yapmaz...gerçekten karşısında ise bunu da yorumuyla belirtecektir...ÜSlubunu aşmadığı sürece tabii...

Ama iyi yanları da var..Mesela aptalca, ortamı geren olumsuz yorumlar yerine bir tık yeticek ve mesaj gitmesi gereken yere abartmadan gidecektir...Ayrıca mesaj kalabalığı da olmıyacak...

bence Contract Killer dediği gibi önce bir denense iyi olur...Eğer büyük sorunlara neden olmaz ise kullanılabilir..;)

öneri için saol..

ben tesekkur ederimde bizzat serbest köşe vede siyasi yorumlarda buna ihtiyac var cunku ortam biranda geriliyor vede gereksiz yere banlanabiliyorsun alınganlık diye birseyin söz konusu olucagını sanmıyorum.

Bence de gerekli. Hatta bana göre "Teşekkür et" düğmesinden daha gerekli. Yazıyı yazan kişi de fikrine ne ölçüde katılan olduğunu öğrenmekten mutlu olacaktır.

Bence gereksiz hatta çoğu zamanda sıkıntı yaratabilecek bir fikir..

Çünkü forumda herkesin arası birbiriyle iyi değil.. Kavgalı olanda var tartışmış olanda.. Atılan her mesaja gidip katılmıyorum butonunu kullanırsa bir zamandan sonra bu olayda gevşer..

Bu yüzden [ - ]

Tamamen katılmıyorum nedeni ise burada paylaşım yapan arkadaş kişi dost vss... bu kişiler buraya konuyu bir şey karşılığında açıyoırlar içlerindeki karşılıksız paylaşım duygusu senın bu fıkrın anca paralı bir sitede mesela hepsiburadada urun için yapılabılır evet hayır eğer böyle bir şey yapılacaksa şayet ben kendımden örnek vereyım bu forumda mımarlık bolumunde paylaşım yapıyorum internetımız 256 adsl ve öğrencı olduğumuz için 4 kişi kullanıyoruz 10mblık bır dosyayı bazen 2 saate upload ettığım oluyor ve bunu karşılık beklemeden en azından maddi yönden bir şey beklemeden yapıyorum eee beyefendının tekı bu yaptığımı beğenmıyecek ve buna eksı yonde yorum yapıcak sana temın ederımkı bırdaha kımse bana bu sıteye 1mblık bır dosya uploadı bıle yaptıramaz en azından buna şevkım olmaz... umarım anlatabılmışımdır... ama bır teşekkur veya kardeşım elıne sağlık demelerı hem senı pozıtıf yonde etkılıyo hem bir parçada olsa moral oluyo... bence forum için bir intihar olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri