Konuların sağ alt kösesine KATILMIYORUM butonuda bence eklenmelidir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok boş konu açanlar olsada . Çünkü bazı kısım arkadaşlar her şeye bu butonu kullanacaktır . Yapılan yorumlarda zaten bunların örnekleri var .
Adam kendi üyeliğiyle yazı yazmıyor yeni üyelik açmış adamın ilk mesajı gidip o konuyu bulup yorum yazıyor .

İlk Örnekleri . > Bakınız - Serbest Kürsü - Siyasi Partiler Vs . . .
Benden - Tamamen - 1

herhangi bir konuda bir sürü görüntüleme oluyor insanlar burada tesekkur butonunu kullanmıolar siz bunun için anti sempati yaratır diyorsunuz modlarımız zaten mesajları surekli takip ediyolar böyle bir durumda gereken kişiye cezasını verecektir bence yanlıs özgür iradeye saygı duyulmalı vede bu konuya iyi tarafından bakılmalıdır ben bu forumu gercekten kullananlar için böyle bir oneri sunmuştum...

adres63' Alıntı:
Tamamen katılmıyorum nedeni ise burada paylaşım yapan arkadaş kişi dost vss... bu kişiler buraya konuyu bir şey karşılığında açıyoırlar içlerindeki karşılıksız paylaşım duygusu senın bu fıkrın anca paralı bir sitede mesela hepsiburadada urun için yapılabılır evet hayır eğer böyle bir şey yapılacaksa şayet ben kendımden örnek vereyım bu forumda mımarlık bolumunde paylaşım yapıyorum internetımız 256 adsl ve öğrencı olduğumuz için 4 kişi kullanıyoruz 10mblık bır dosyayı bazen 2 saate upload ettığım oluyor ve bunu karşılık beklemeden en azından maddi yönden bir şey beklemeden yapıyorum eee beyefendının tekı bu yaptığımı beğenmıyecek ve buna eksı yonde yorum yapıcak sana temın ederımkı bırdaha kımse bana bu sıteye 1mblık bır dosya uploadı bıle yaptıramaz en azından buna şevkım olmaz... umarım anlatabılmışımdır... ama bır teşekkur veya kardeşım elıne sağlık demelerı hem senı pozıtıf yonde etkılıyo hem bir parçada olsa moral oluyo... bence forum için bir intihar olur...

bunun üzerine daha nedenirki.. bence sacmalıktan öteye gitmezz... ve ben dahill bicokk üye kaybedecegini düsünüyorum hackhell in... önerin iicin tesekkürler.... bi kargasa en önemlisi büyük bi anlasmazlık dogacaktırr... düsünsene adam ise yarar bi paylasım yapmıss... gıcıgın teki sırf adama gıcıklık olsun die katılmıyorum dio...

çok gereksiz
-1
değerler artı yönde olmalıdır
rep sistemine benzer birşey bu senin dediğin
kesinlikle karşıyım

sagolun bir çoğunuzun bu durumdan korktunu gördüm mod. arkadastan konuyu kapatıp silmesini rica ediyorum yorumlarınız için teşekkür ederim...

konuyu açan arkadaşın isteği doğrultusunda konu kapanmıştır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri