Hell
Başarıda bir sanattır.
Sorun ortadan kalktı sanırım The -Ozy açıklamayı yaptı bu konuyuda kapatalım.. Uzamasın daha fazla.
arkadaşıma sonuna dek destek veriyorumm:ter:BuNaLım' Alıntı:hackhellde bi konuya değinmek istiyom bugünlerde herzaman gözüme çarpan bır konuya hackhellin çözüm bulmasını ıstıyom
hh'de bazı arkadaşlarımızın dinimizle(müslümanlıkla) bazı konular açılıyo ve konuya hiç alakasız yorumlar yapılıp dinimizi küçümsiyen ve aşağlıyan bazı arkadaşlarıma rastlıyom müslüman olmayabılır ama bu yorumları yapmamasını bekleım belki forumda 10000 uye,insan varsa bunun 9000 bını muslumandır bu yüzden yenı gelıpde bu konuya rastlayan arkadaşlarımız düşünür yönetim buna neden duyarsız kalınıyo dıye ben şahsen bazen kendımı rencıde gorüyom ve bana sankı kufur edermışcesına algılıyom
bunun onune geçılmesı için şartlar ve kurallarının çıkmasını ısterım
not:herkes her konuya yorumlar yazabalır özgürdür yorumlara ama dinimizi küçümseyerek diil ..............
edit:bu konu yonetımdede konuşuluyo ama bunu uyelerlede konuşmak istedım
BuNaLım' Alıntı:hackhellde bi konuya değinmek istiyom bugünlerde herzaman gözüme çarpan bır konuya hackhellin çözüm bulmasını ıstıyom
hh'de bazı arkadaşlarımızın dinimizle(müslümanlıkla) bazı konular açılıyo ve konuya hiç alakasız yorumlar yapılıp dinimizi küçümsiyen ve aşağlıyan bazı arkadaşlarıma rastlıyom müslüman olmayabılır ama bu yorumları yapmamasını bekleım belki forumda 10000 uye,insan varsa bunun 9000 bını muslumandır bu yüzden yenı gelıpde bu konuya rastlayan arkadaşlarımız düşünür yönetim buna neden duyarsız kalınıyo dıye ben şahsen bazen kendımı rencıde gorüyom ve bana sankı kufur edermışcesına algılıyom
bunun onune geçılmesı için şartlar ve kurallarının çıkmasını ısterım
not:herkes her konuya yorumlar yazabalır özgürdür yorumlara ama dinimizi küçümseyerek diil ..............
edit:bu konu yonetımdede konuşuluyo ama bunu uyelerlede konuşmak istedım