konulara bıraz daha duyarlı olalım....!!!!!

Sorun ortadan kalktı sanırım The -Ozy açıklamayı yaptı bu konuyuda kapatalım.. Uzamasın daha fazla.

BuNaLım' Alıntı:
hackhellde bi konuya değinmek istiyom bugünlerde herzaman gözüme çarpan bır konuya hackhellin çözüm bulmasını ıstıyom
hh'de bazı arkadaşlarımızın dinimizle(müslümanlıkla) bazı konular açılıyo ve konuya hiç alakasız yorumlar yapılıp dinimizi küçümsiyen ve aşağlıyan bazı arkadaşlarıma rastlıyom müslüman olmayabılır ama bu yorumları yapmamasını bekleım belki forumda 10000 uye,insan varsa bunun 9000 bını muslumandır bu yüzden yenı gelıpde bu konuya rastlayan arkadaşlarımız düşünür yönetim buna neden duyarsız kalınıyo dıye ben şahsen bazen kendımı rencıde gorüyom ve bana sankı kufur edermışcesına algılıyom

bunun onune geçılmesı için şartlar ve kurallarının çıkmasını ısterım

not:herkes her konuya yorumlar yazabalır özgürdür yorumlara ama dinimizi küçümseyerek diil ..............

edit:bu konu yonetımdede konuşuluyo ama bunu uyelerlede konuşmak istedım

arkadaşıma sonuna dek destek veriyorumm:ter:

BuNaLım' Alıntı:
hackhellde bi konuya değinmek istiyom bugünlerde herzaman gözüme çarpan bır konuya hackhellin çözüm bulmasını ıstıyom
hh'de bazı arkadaşlarımızın dinimizle(müslümanlıkla) bazı konular açılıyo ve konuya hiç alakasız yorumlar yapılıp dinimizi küçümsiyen ve aşağlıyan bazı arkadaşlarıma rastlıyom müslüman olmayabılır ama bu yorumları yapmamasını bekleım belki forumda 10000 uye,insan varsa bunun 9000 bını muslumandır bu yüzden yenı gelıpde bu konuya rastlayan arkadaşlarımız düşünür yönetim buna neden duyarsız kalınıyo dıye ben şahsen bazen kendımı rencıde gorüyom ve bana sankı kufur edermışcesına algılıyom

bunun onune geçılmesı için şartlar ve kurallarının çıkmasını ısterım

not:herkes her konuya yorumlar yazabalır özgürdür yorumlara ama dinimizi küçümseyerek diil ..............

edit:bu konu yonetımdede konuşuluyo ama bunu uyelerlede konuşmak istedım

bu konuya bı açıklama gelmedı herkes konuyu başka yere getırdı konuyu herkes yanliş anladı dın bolumu açılsın dıye ne alakası varsa her şey de bıttı ben hackhelli çok sevmiştım ve paylaşimlarımla goz doldurmuşumdurda hep paylaşim ve hackhelle yararlı bır mod olmuşumdur. ama yonetımdende bu konuyla ılgılı sonuç bekledım ama gelmedı ve düşündum ve bazı nedenlerlede gorevımı aldırdım
not: bu konuyla ne anlatmak ıstedıgım kısaca tekrar ozetle anlatıyım sadece dını aşağlıyan bı uyeyı hemen banlanması uyarılmaması dınımıze saygı gelmesı bunu demek ıstedım herkese ii forumlar ve elvada :+:
edit: bu konuyu kapatabılırsın super modlardan ve yonetıcılerden ıstegım bı anlmaı yok artık

Olmaması Gereken Konuşmalar Geçti..Sanırım İletişim Problemi Yaşandı.Ama Artık Bunalım Arkadaşımız Siteye Veda Etmek Zorunda Kaldı.Keşke Böyle Olmasaydı.Herkes Kendine Göre Haklıydı tabii ki.Ama en büyük Sorun yineliyorum iletiim problemi oldu..kimse alltan almadı birbirini kimse bunalım ın açtığı konuya gerekn özveriyi anlayışı göstermedi ya da gösterdiler arkadaşımız gereken ilgiyi görmediğini düşündü bu konunun.Ama gerçek ola birşey var objektif bakıldığında konu kanayan bir yaramızdı....Saygılarımla.

Birde sinirine kimse hakim olamadı.Keşke biraz sakin olmayı becerebilsek.Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.Neden birbirimizi kırıyoruz anlamadım...

Not:Ben Hep İyi Yönden Bakmaya Çalıştım Konulara Ve Hala Aynı Şekilde Bakıyorum.Ne olur Arkadaşlar sizde benim gibi yapın birbirimizi kırmaya gerek yok 3 günlük dünya için....

Geri