kopya çekmenin en güzel yolu

MUAT

New member
Reaction score
0
166nade.jpg

:victory
aşagıda gördügünüz resimdeki kağıt bir fizik kopyesidir..

A4 kağıdı alınır bantlarla sıranın masa diye tabir ettiğimiz bölümünün altına yapıştırılır.

sonra hazırladıgınız koye A4 kağıdı ile sıranın arasına sokulur ve işlem tamamlanır

tavsiye: A4 kağıdını çok az geriye dogru yapıştırırsanız kopyeyi saklamanız ve geri çıkarmanız kolay olur

ayrıca koyeyi hiç bir zaman sıradan ayırmayın

( bu yolla şimdiye kadar hiç bir hoca yakalıyamadı beni )

eğer kopyenize güzeniyosanız güzel bir not alırsınız yok ben kopye çekmem diyosanız kopye çekmiyen

yada çektirmeyen öğrenci yoktur yalan söylemeyin iyi sınavlar :D şeytanınız bol olsun :D

zxky6g.jpg
:durdurun:vur

TeşekkürLer güzeL taktik ama çalıştıktan sonra bi anlamı kalmaz zaten:victory
he ßu arada Kopye değil Kopya :goz:

Tşkler çok işime yaradı :D

teşşekkürler

deniycem bende:D

ii şeyler öğretiyon haa...

beyler siz buna uymayın ders çalışın...

:D

Kopye Ne ßro Yaw.. Kopp Yeahh Gibi =)

ben genelde ceketın ıcıne sokuyom sonra ceketı cıkarıp ona sarıyom o olamzsa kopya kagıdını yere atıp ayagımla basıyom ustune ama en cok kagıt deıstırıom genelde :D:D:D

saol bilader biz kopyeyi normal bi kagıda yazıp fotokopi makınesı ile %35 küçültüyoruz ve gerisi el cabukluguna kalmıs ben lıse hayatım boyunca boyle cektım :D
tavsiye ederim xD

PİŞT deniycem diyenler oncelikle size seslenmiıorum =) oturun aşiagı calışın dersinizi ona ugrasana kadar iki cümle anlasanız (ezberlemeyin) kardır =)
konuyu acan kardeşim sen de daha faydalı bişeyler acsana aaa yani nedir bu faideli bilgiler kopye vb. :D
Kül yütmaz deilim ama yine de kopyayı pek sevmem =) cektirmem :D

en mukemmel yontem bence gravatın arkasına yapıstırmak on numara bı yontemdır unv hayatımda bıle kullandım:victory

Geri