korkmakmı istiyorsun

Yaa arkdaşlar ben zaten tırsak biryim..Alalhım okudum şimdi gece banyoya girmeye de korkarımm.:(
Bak annmele yatmak zorunda bırakmayın beniii:D

ya ne bu böle yahu bi şey olmuyor kuruntu bence bunlar

suan saat 03:00 suLArı gene oLurmu :pPpp

psikopat-manyak' Alıntı:
ben denedim 5 dk baktım. eğer gözünüzü kırpmazsanız yüzünüzün şekli bozuluyor ve yaşlı bir adam gibi oluyorsunuz. arkaplanda siyahsa korkarsınız. ayrıca evde hiç aydınlık bir yer olmadığı korkusu içinize işler ve bilinçaltınız sizi aldatır. ama ortada bir göz aldanmasından başka birşey yok. korkmayın.
AYNEN DİYORUM TEŞŞEKÜR EDİYORUM

Ayna yasadigimiz boyut ile Tanrinin Diger 7 boyutunun gecisidir ve mesela doguda yasli kadinlar ozellikle odalarinda ayna kodurturlar cunku bir cogusu 3 harflilerle ve doga ustu seylerle ugrasirlar,

Arkadasin dedigi dogru ama inanmak ve konsantre olmak gerekiyor, ihtiyar kadin dedigi sey GEN oluyor yani farkli bir varlik ve cok saldirgan oluyor bunlar, ben bir donem bu islerin icerisinde cok bulundum ve biliyorum ayrica geceleri bende odamdaki aynaya bakmaktan korkuyorum hele gece 12 den sonra hic ve asla...

Yaws ne adamsınız ya yok böle bişey olmuyo 10dk denedim yok :D

:D
ıce-t' Alıntı:
ben de denedım arkadaslar,yaslı teyzeyle netteyız sımdı yanımda:pslmı var herkese.

abi sen var ya bitirdin beni tarumar oldum:D
gülmekten yazamıyorum sana karşı sadece ve sadece arzular şelale
ömrün uzun olsun saygılarımla kopardın beni:)

ya bide şey vardı 3kere sugar man diyince arkandan kancalı bi herif sen tık tık lıyodu ama ne oldu yalan olduuu

hade be sen 5 dakka dedin ben yarım saat dur dum bı bok olmadı kesın aynadan kaynaklanan bısı bana etkı etmıyo...:))))))))))))

Psikolojik bişi insan görmeq istediğini görürü ya öyle işte bizim bi dede wardı ikide bir karım ehmetle öpüşüyor wuracam o ehmedi derdi öyle işte :D

arkadaslar bu olay tamamen bilinc altı deil tamamen sacmalık korkacak bişe yok böle sacma seylere inanmam inanmadımda hayatta ALLAH C.C baska hiç birseyden korkmam paylasımın için saol ama korkusuzlar için bişe yokum :D varsa bileim

Geri