korkmakmı istiyorsun

OTİZM DOĞUŞTAN GELEN BİR ZEKA GERİLİĞİDİR. Sonradan düzelmez olsa olsa sadece yeni birşeyler öğrenebilir. Hareketler düşünerek yapılmaz. Bazıları çok zekidir. ( Rain man'de olduğu gibi) On basamaklı sayıları hafızalarında çarpabilirler fakat analitik düşünce yeteneği dediğimiz kavram yoktur. dostum Great İdea yazdğın konu baştan sakat ve geriside hiç inanılır değil. Böyle hurafe ve boş şeylerle insanların kafasını karıştırma. En iyi öncü bilimdir. Seni mantığa davet ediyorum. :)

ben denedim 5 dk baktım. eğer gözünüzü kırpmazsanız yüzünüzün şekli bozuluyor ve yaşlı bir adam gibi oluyorsunuz. arkaplanda siyahsa korkarsınız. ayrıca evde hiç aydınlık bir yer olmadığı korkusu içinize işler ve bilinçaltınız sizi aldatır. ama ortada bir göz aldanmasından başka birşey yok. korkmayın.

açıklaması budur :)

psikopat-manyak isimli arkadas herseyi en iyi bicimde soylemis bi de boyle seylere kafa yormayin

deNeDim BiR İşe yaramadı mal Gibİ baKakalDım...

Hersey Sizin BeyninizLe aLakaLı . . .
Eğer korkarak banyoya gıderSeniz . O yasLı kadını görürSünüz.

Ama saçmaLık dıyerek gıderSeniz . Hic bisi oLmaz

AkLınız Sizi aLdatıyor.

:goz:​

belki arkadaşının nenesinin haceti gelmiştir

Bence senin o arkadaşın aynı zamanda şizofrenmiş.

Şahsen ne olacak acep diye denedim aynada kendi bebek gibi(!) yüzümden başka birşey görmedim.

kafa güzelken bakmıştım aynaya vücudum aynadan siliniyo simyah oluyodum 10 numaraydı gülüyodum sadece. ( :))

ya butür şeyler bilinç altıyla ilgili eğer siz korkarak yaparsanız olmayan şeyden bile korkarsınız ben sitede okuduğum tüm korkunç testleri de yaptım çok saçmalık hatta bi keresinde ewde kimse yoktu banyo yapacaktım odamda tam karşımdaydı ışığı yanıyor ve pc de açıktı banyoya girdim tam kurulanıcam ışıklar kesildi haydaa ben elektrik gitti sandım ama odamdan ışık geliodu hafif neyse ben birazda üşümeye başldım soğukluk hissi birazda ürperti veriodu bana içimden bildiğim tüm duaları ettim ve yeter artık ışıklar açılsın dedim 3 sn sonra ışıklar açıldı ve çıktığımda kimse yoktu... xD

Hiç bİşi oLmadı Ayna ÇAtLadı Sonuda baka baka

bencede olmaz bole bisi ama aynalarla ilgili bazı seyler duymustum

Geri