korkmakmı istiyorsun

kardeş daha ne kadar bakmam lazım..
gece 12 de başladım sabah ezanı okundu millet işe gitmeye başladı
benimde bir yere gitmem lazım
yeter artık çıkmıyor bi b*k
kıracam aynayı

osiris24' Alıntı:
bunun bir de yabancı versiyonu var. üç kere bloody marry diyince yüzü kan içinde bir kadın çıkıyormuuuuuş

HAHAHAHAHAHHAHAHAHA ya ne diyim baska size gosteren Allah heryerde gosterır aynanın karsısında deil bosyere kuruntu yapmayın Iyı forumlar :D

psikopat-manyak' Alıntı:
ben denedim 5 dk baktım. eğer gözünüzü kırpmazsanız yüzünüzün şekli bozuluyor ve yaşlı bir adam gibi oluyorsunuz. arkaplanda siyahsa korkarsınız. ayrıca evde hiç aydınlık bir yer olmadığı korkusu içinize işler ve bilinçaltınız sizi aldatır. ama ortada bir göz aldanmasından başka birşey yok. korkmayın.

Sana katılıyorum arkadaş.
:goz:

10 yasındakı cocuk bıle yemez bunları muhahahahahaha :)

aynalar garip şekiller olduğunu hissettiriyor ama kendimi toparlayınca kayboluyor ben asla korkmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm

dünyada bir cok gizemli varlıkvar hepsi gercek

bunların hepsi yalan küülüyen yalan.çünkü odaklandığın şey içinde ki korku..

abi bn buna saçma dersem gerçek saçmalara hakaret olur::( tek kelimeyle saçmalık ötesi..banlamayın ama bn gece çok aynaya bakıyorum hiçte böyle bişi olmadı..

hayal gücüm sizinki kadar geniş değil sanırım

arkadaşlar buna inanmamızı beklemiyorsunuz demş lütfen biraz daha gerçekci olalım :D

3 kere şeker adam da diyin, daaa güzel oluyo :D

yok beee başkaaaaaa

yok daha neler artık tamam korkutmak istemişin milleti ama bununla ancak çocuklar korkar... tamam ayna nın o özelliğine bi sözüm yok ama bali yaşlı nine değilde başka varlık gördüğünü söyleseydin daha lorkutucu olurdu::::::::

Bu tür şeyler bilinç altıyla ilgili yorumların çoğuna katılıyorum ancak bende tırsak bir yapıya sahip olduğumdan wc ihtiyacımı sabaha gidereceğim sanırım weya gözlerim kapalı yapacağım :D iyi forumlar

ben yaptım bunu başka bi yerden duymuştum...bana da geldi bu nine ama ben gözlerimi açıp kapadım gitti...ne gezgin nineymiş be..davetsiz misafir...ne yapıyo banyoda kimbilir...

heehe ben banyoda deilde odamda yaptm hiç bişi olmadi bnyoda ayna yktur nese sonra denerim sabah oluyor.... eline sağlik

ben de denedım arkadaslar,yaslı teyzeyle netteyız sımdı yanımda:pslmı var herkese.

Geri