Korku+16 Bölümüne Adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aRıZaLı

New member
Reaction score
0
uzun zaman dır bu bölümle elimde geldiginçe çalıştım eger silerde layik görürseniz o bölümde görev almak istiyorum

sende her bölüme aday oldun karar ver bi yerde sabit kalırsan daha kolay olur eminim mod olman...

ahahahhaha thestion koparttın beni yaaa :)
+1000 thestion.(doğruları konuştuğu için)

Thestion' Alıntı:
sende her bölüme aday oldun karar ver bi yerde sabit kalırsan daha kolay olur eminim mod olman...

hiç kimsenin hevesini kırmamak hakedenleri desteklemek gerekir diye düşünüyorum arızalı sevdiğim bi kardeşim taktir görürse destekçisiyim çalışan ve paylaşımcı biri umarım istediğin görevi alırsın kolay gelsin kardeşim ;)

Teşekkür Sayısı: 407

--------------------------------------------------------------------------------
354 mesajına 672 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 2 Hafta 1 Gün 21 Saat 35 Dakika 59 Saniye

ve modluk istedğin bölümde yeterince konun var ...

+ 1

edit : thestion :) :)

aDa$'iM ßeN Dü$üNCêMî öNCêDeNDe VuRGuLaDiM..

SeNi ßu ßöLüM'De GöRMeK iSTiYoRuM...

DeSaNTRaLiZaSYoN & Thestion

aRiZaLi ßu ßöLüMDe CiDDi ßeNCe..:)

arızalı ama cddn heryere mod adayı oldun,ama soole de bişi var korku bölümünde baya konun var..ben hep korkuorum:) hayırlısı olsun,eger gerek varsa,sana güveneceklerse yönetm ne derse artık...

balalayka' Alıntı:
hiç kimsenin hevesini kırmamak hakedenleri desteklemek gerekir diye düşünüyorum arızalı sevdiğim bi kardeşim taktir görürse destekçisiyim çalışan ve paylaşımcı biri umarım istediğin görevi alırsın kolay gelsin kardeşim ;)
ben hevesini falan kırmadım önceden bi kaç bölümede adaylıgı olmuştu onlardan birindede desteklemiştim zaten ama bir bölümde sabit giderse isteği daha çabuk olur sürekli değiştirirse olmaski

Thestion' Alıntı:
ben hevesini falan kırmadım önceden bi kaç bölümede adaylıgı olmuştu onlardan birindede desteklemiştim zaten ama bir bölümde sabit giderse isteği daha çabuk olur sürekli değiştirirse olmaski

abi sende haklısın dogruyu sölüyonda ama kısmet olmadı

neyse konuyu sabtırmayalım

Gerçekten 1 den fazal yere başvuru yaptın
ama bence bunlardan en iyisi korku oldu
gerçekten güzel çalışmaların da var

By captain de isterse +1

Hayırlı olsun kardeşim ... :)

Bende Hak Ettiğini DüşünüyOrum +1 'de Benden..!

ihtiyaç varsa kesinlikle +1

Arızalı ben senin paylaşımlarını beğeniyorum öbölümle ilgili bizde birşeyler yapmaya çalışıyoruz.Ben senin o bölümü hakettiğine inanıyorum.....

hak ettiğini düşünüyorum dostum +1

o bölüm biraz ilgi istiyo ve captan a yardımcı lazım gibi ..;)

e çalışıyosunda +1 diyelim..;)

arızalı sana +1 ama eğer dedikleri gibiyse heryere mod olmaya kalkıyosan -1 ama benden sana +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri