Korku BÖlÜmÜne Mod Adayiyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baal' Alıntı:
yaptın veya yapmadın o senin kendi vicdanındır benim gönlünden sana inanmak geçiyor
ama şunu göz ardı etmemek gerek utanmayı bilmek büyük erdemdir
bence adylığını çek şahibeli bi mod olamak istemiyorsan çünki ne yaparsan yap insanları susturamazsın :)

nalaka nalaka nalaka....:durdurun :durdurun :durdurun

manyaqbişi nickli şahıs her kimse.....o mesaj yazdı diye niye modlukta şaibe olsun.....o nick

mesaj yazdıysa sadece konu bi üst sıraya çıqmıshtır... kendine teşekkür etse noolucak....bu

onu mod mu yapıcak.....:saskin

4x4 güven arıyolarsa eğer ....zor...ben herkesin bi sürü nicki olduğunu düşünüyorum....

mod olmak için uygun bence....onun kadar konu açan,paylaşım yapan bashka kimse yoq.....

varsa çıqsın aday olsun......modluk bashka bişii...........görevini kötüye kullanıcaanı

sanmıorum....

bu nick olayı masum bişee .....ne kötüler var aramızda....

ayrıca ablası yapmısh....kimsenin günahına girmielim şimdi....

:emzik

pori' Alıntı:
nalaka nalaka nalaka....:durdurun :durdurun :durdurun

manyaqbişi nickli şahıs her kimse.....o mesaj yazdı diye niye modlukta şaibe olsun.....o nick

mesaj yazdıysa sadece konu bi üst sıraya çıqmıshtır... kendine teşekkür etse noolucak....bu

onu mod mu yapıcak.....:saskin

4x4 güven arıyolarsa eğer ....zor...ben herkesin bi sürü nicki olduğunu düşünüyorum....

mod olmak için uygun bence....onun kadar konu açan,paylaşım yapan bashka kimse yoq.....

varsa çıqsın aday olsun......modluk bashka bişii...........görevini kötüye kullanıcaanı

sanmıorum....

bu nick olayı masum bişee .....ne kötüler var aramızda....

ayrıca ablası yapmısh....kimsenin günahına girmielim şimdi....

:emzik

arkadaşım ben şahsi düşüncemi söyledim senin olduğu kadar benimde arkadaşım
tartışmaya girmek istemiyorum başarılar dilerim

hocam bence hakediyorsun, yani moderatör olmasan bile asistan olarak uygun olduğunu düşünüyorum

+1903

korku bölümüne pek takılmam ama baktığım zamanlar senin konularını sıklıkla görüyodum.o en iğrençler çoğunlukta olmak üzere =)
bence hakediyosun...
+++ :goz:

avatarin oraya girmene elverisli oldugunu kanitliyor :)
benden 1A

ben SickDreTh'in böyle bişey yapabileceğini hiç sanmıorum, açıklaması bana mantıklı geldi, aynı ewde 2 kişi hackhell'e girior olabilir we bu gayet doğal, bazen Darkla beraber olduğumuzda girioruz bizde siteye we dolayısıyla ikimizin ipleride aynı olabilio, bu durumda bizde birbirimizin clonumu oluoruz :)
bence modluktan çekilmemelisin SickDreTh, orası senin hakkın die düşünüorum tekrar başarılar :goz:

SickDreTh' Alıntı:
arkadaslar yaklasık 1 senedır bu sıteye uyeyım ve sıteden cok sey ogrendım,cok sey kazandım.Artık sıteye hızmet etmek istiyorum.Öğrendiğim bu kadar şeyden sonra siteye hizmet vererek teşekkür etmek istiyorum eğer uygun görülürsem.ınternete baglanmamın tek sebebı olan hackhell de artık bı uye olarak deılde bı mod olarak paylasım yapmak ıstıorm.bos vaktımın nerdeyse tamamını hackhell de gecırıorm.Korku bolumunun mod u vardı ama sımdı yok benımde ılgı alanım olan ve cok yakından ılgılendığım ceset,kan,kadavra,beyın,kazalar,kavgalar vb seylerın sorumlusu olarak sıtede yer almak ıstıyorum..Korku bolumunu sırtlayıp goturmeye hazırım:)degerlı yorumlarınız ıcın sımdıden cok tesekkurler...

TAM DESTEK BENDEN SANA

bnce bu kardes olsun..korku bolumune yararlı bi arkadas olucagına inanıyorum..ztn mesajları flnda duzgun....o yuzden hep destek tam destek..insallah dilediğini alırsın,cunku siteye bayaa bi katkın olmus..:goz:

usta senden başka kime olamaz ztn oraya resmini gördükçe bile korkuyorum yahu ++++++++++++++++++++++++1903 1903 1903 1903 1903

bendende + umarım olursun

sickdreth paylaşımların müthiş iğrenç sanırım senin gibi adam bulmak zor olur :)

+ 1907 hayırlı olsun

walla yorum yapmamısım
cokda ayıp etmısım ozur yanı
bence +1905 cunku o bolumun modunu suanda hıc onlıne goremıorum ılgın alakan war
ben fazla gırmem oraya korkuyom cunku :)
neyse bence olursun yetısdıgıne ınanıorum +1905;)
basarılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri