korkusuz adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

white_sun

New member
Reaction score
0
arkadaşlar burada bir hikaye paylaşmaktan çok, yıllar önce okuduğum ama bir daha bulamadığım bir hikayeyi bulmanızı rica etmek amacındayım. umarım konu kapatılmaz ve birisi bana yardım edebilir.

hikayeyi hatırladığım kadarıyla yazıyorum buraya

adam yüzlerce korku filmi izlemiş, korku kitapları okumuştu. artık ne izlediği filmler ne okuduğu kitaplar ne de dinlediği hikayeler onu korkutmuyordu. fakat korkmak istiyordu. evden çıktı bir lunaparkın kapısından girdi. az ileride bir palyaço adamın yanına yaklaştı ve korku dolu bir seyehate çıkmak ister misin diye sordu. soru adamın ilgisini çekmişti. palyaçoyu takip etti ve korku tüneline benzeyen bir yere geldiler. adam denemek istedi, bir vagona bindi ve tünelin içinde seyehate başladı. etrafta kolu kopmuş, boğazından kanlar fışkıran tüyler ürpertici birçok şeye rastladı. içerisi bir kasaba gibiydi. fakat bu gördükleri adamda hala bir korku belirtisi yoktu. yavaş yavaş tünelin sonuna geldi ve karşısında çok gerçekçi görünen, miğdesi deşilmiş ve bağırsakları çıkmış, kanlar içinde bir insan vardı. gerçekçi görünüşü adamı meraklandırmıştı. dokunmak için elini uzattı ve karşısındakinin sadece bir ayna olduğunu fark etti

buna benzer bir hikayeydi okuduğum. bundan daha uzundu. aklımda kaldığı kadar yazdım. bazı yerleri yanlış olabilir bu sadece benim aklımda kalan özeti. bu hikayeyi bana bulabilecek bir arkadaş var mı acaba. eğer bir kitaptan alıntı ise kitabında adını yazabilirsiniz. hayatımda hiç kitap okumadım ama bu bir kitapsa tamamını okuyabilirim :)

http://www.hackhell.com/hikayeler-efsaneler/107168-yasanmis-korkunc-hikayeler-etkileneceksiniztirsaklar-okumasin.html

Bahsettiğin hikaye burada mevcut..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri