Korsan Cd

korsan ın iyi birşey olmadığı aşikar fakat tamamen yok edilmesini desteklemek ve yoketmek ne demektir biliyormusunuz arkadaşlar ben söyliyim size ......

hey sen paran yoksa film seyretme , paran yoksa kitap okuma , paran yoksa oyun oynama , paran yoksa müzik dinleme bumudur yani istenen , paran yoksa yaşama gibi birşey bu.

ben 600 tl maaş alıcam bunun iyimser ihtimalle 300 ünü kiraya vericem kalıcak cebimde 300 tl sonra dicemki yaw eve giderken bi markete uğrıyım bişeyler alıyım , market e gidicem alışveriş yaparken gözüme çok sevdiğim yazarın yeni kitabı çarpıcak ve ne yapıcam hadi buyrun bu şartlar altında o kitabı oradan alında göreyim arkadaşlar daha konuşucak çok şey var.

mesela korsan taksi ben bunada karşıyım, normal taksiciler kendi aralarındaki pislik insanları temizlemedikleri sürece hava alanlarındaki afedersiniz şerefi eksik tipler yok olmadığı sürece korsan taksiye sonuna kadar evet diyorum....................

bu konuyu açan arkadaşı merak etttim dogrusu kullandığı tum programlar lisanslımı yada müzik,program,film herşeyi orjinal mi alıyor merak ettim doğrusu

Bence zabıtaya haber verme ufak sıyrıklarla atlatır hatta rüşvet falanda olabilir zabıtadan bir şekilde kurtulur. Korsan cd, sanat eserlerinin kopyalanması, sanat hırsızlığı vs. bu tarz konular Güvenlik Şube Müdürlüğünün ilgi alanıdır. Bulunduğun ilin İl emniyet müdürlüğünün içindeki Güvenlik Şube müdürlüğüne bu konuyu yansıtırsan itina ile basacakLardır.

Arkadaslar ulkenin ekonomik durumu belli 680 Lira asgari maas ile tabiki zor geciniliyor. Fakat orjinal kullanmak istedikten sonra Migros vb. yerlerde Orjinal DVD filmleri 9.90 Liradan, kitaplari 3 - 5 liradan bulabiliyorsunuz. Her cikan yeni seyi almak zorunda degiliz. Paran varsa alirsin yoksa almazsin bu kadar basit bir olay. Sen Mercedes C63 Amg kullanmak istiyorsun ama paran yok Tofas kullaniyorsun ne yapicaksin arabani kullanmaya devam edicen yada paran olunca gidip daha duzgun bir araba alican. Yani lutfen korsana destek cikmayin. Diyiceksinizki oyun cd-si falan software diyeceksiniz, ciddi diyorum Windows 7 Professional 64Biti 39 dolara satin aldim. Microsoftun kendi sitesinden ogrenci indirimi ile. Isin acikcasi biz herseyin ucuzuna kacmaya calisiyoruz. En son modayi takip etmeye calisiyoruz. Kimse birbirini kandirmasin. Herseyin makul fiyatlisi bulunabilir, sadece biraz arastirma yapmak lazim. Umarim kirici olmamisimdir.

Ne alaka ya yok sigaradan pkk ya para gidiyor yok korsan kitap cd den bilmem neden saçmalamayın arkadaşlar onların gelir kaynakları bambaşka şimdi yeri değil yazmak istemiyorum...

Bir de hepiniz hikaye yazmışsınız.Hanginiz orjinal oyun alıp pc sinde oynuyor 100 tl verip?Hanginiz orjinal kitap alıyor her defasında okumak için ya da ders çalışmak için?Hanginiz orjinal cd alıp film izliyor bir film 30 tl civarı dvd olarak.Siz neyden bahsediyorsunuz?

Bu faiş ücretlere ben de para vermem ve korsana devam ederim bu iş bu kadar basit.Yaptığınızı yapmıyormuş gibi göstermek çok acı...

korsan ın iyi birşey olmadığı aşikar fakat tamamen yok edilmesini desteklemek ve yoketmek ne demektir biliyormusunuz arkadaşlar ben söyliyim size ......

hey sen paran yoksa film seyretme , paran yoksa kitap okuma , paran yoksa oyun oynama , paran yoksa müzik dinleme bumudur yani istenen , paran yoksa yaşama gibi birşey bu.

ben 600 tl maaş alıcam bunun iyimser ihtimalle 300 ünü kiraya vericem kalıcak cebimde 300 tl sonra dicemki yaw eve giderken bi markete uğrıyım bişeyler alıyım , market e gidicem alışveriş yaparken gözüme çok sevdiğim yazarın yeni kitabı çarpıcak ve ne yapıcam hadi buyrun bu şartlar altında o kitabı oradan alında göreyim arkadaşlar daha konuşucak çok şey var.

mesela korsan taksi ben bunada karşıyım, normal taksiciler kendi aralarındaki pislik insanları temizlemedikleri sürece hava alanlarındaki afedersiniz şerefi eksik tipler yok olmadığı sürece korsan taksiye sonuna kadar evet diyorum....................

ertugaslan isimli arkadaşa katılıyorum en azından saygı duyuyorum dedikleri mantıklı şeyler ama
firlame isimli arkadaşa ise bir müzik&film market fln gezmesini öneriyorum o zaman orjinal ürünler olmazsa korsan ürünlerin olamayacağını anlar.

Yani demek istediğim bir insanda nasıl orjinal ürüne karşı antipati olabilir ki, orjinal ürün satışı olmasa sanki korsan ürün alabilecek :001_rolleyes:

Korsan ve bandrolsüz CD satmak ve çoğaltmak 5846 sayılı kanun kapsamına girer ve 6 aydan 2 yıla kadar hapis ve 4.500 TL para cezası gerektirir.
İlinizde ki il emniyet müdürlüğü güvenlik şube müdürlüğü ile irtibata geçerseniz ihbarınızı kesinlikle değerlendireceklerdir.
Toplumun duyarlı vatandaşlara ihtiyacı var...

Geri