Korsan Haber ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

3.w.i.L -

New member
Reaction score
0
Siteye Girdiğimizde Korsan Haber GeLmesi Sorun DeğiL Ama Sadece Üstündeki Haberin Değişmesini Rica Ediyorum ( Rus AskerLer İçin SoyunduLar vs Diye Olan )

Çünkü Açtığımzda Yanlış Bi Siteye Giriyomuşz Gibi Bi Önizleme Olmuş .. Geçen ßirine Göstermek İstediğimde Siteyi " O ne :eek: ? " gißi ßi İfade oLdu .. Ve ßen Girerken Ailem Görse YanLış ßi Siteye Girdiğimi Düşünmesinden RahatsızLık Duyuyorum :001_unsure:

bu korsan haber bıktırdı hacklenir inşallah

Bunun yanıtı defalarca verildi.Sadece 1 kereliğine çıkan bişi için hiç ellemeden 3 saniyede zaten kendi gidiyor bu kadar kasmayın ;)

Bunun yanıtı defalarca verildi.Sadece 1 kereliğine çıkan bişi için hiç ellemeden 3 saniyede zaten kendi gidiyor bu kadar kasmayın ;)

kasmayalım sorun etmiyoruz ancak
her sitede rastlayamayacağımız türden bu resimlerden ötürü
aile ortamında rahatsızlık duyuyoruz
modlardan ricamızdır
reklam dursun ama ne olursunuz
bu resmi kaldırın
bizim için iyi olacak arkadaşlar
ben 17 yaş oğlumla siteye giriyorum

tmm ama ben sevmiyorum bi ara pop-up reklamı alındı bi ara da yana haberleri kondu şimdide bu kapat diyince de pop-up çıkıyor ama ben o resmi firefox un adblock plus eklentisi ile engelledim sadece kapat tuşu çıkıyor

Kesinlikle doğru söylüyorsun başka bir resim konulsun sonuçta bazen ailelerimiz yanınında açmak zorunda kalıyoruz kesinlikle destekliyorum

Evet o resim değişse iy olur (rica)

Desteğiniz İçin TeşekkürLer ArkadaşLar ..

Aynen ben de katılıyorum. Reklamın olup olmamasına bir şey demiyorum. Sorunumuz sadece resimle ilgili.

ßen Korsan Haberi Seviyorum .. GüzeL HaberLer oLuyor .. Sadece Üstündeki Haber Değişsin o Kadarını İstiyorum ..

aynan ya, bence de o kare deiştirilsin en azından.
tmm site de para kazansın ama hiç olmazsa isteklerimizi
dikkate almalısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri