Korsan Windows 7 kullananlar dikkat

tıesto

New member
Reaction score
0
fe993889.jpg

Korsan Windows 7 kullananlara felaket haberi: Microsoft'un yeni planı çok yakında sizi de avlayacak.

Microsoft, Windows 7'nin orijinal olup olmadığını kontrol etme metodunu elden geçirdi.

Korsan kullananları tespit ederek işletim sistemlerini aktive edilmemiş hale getirecek olan bu kontrol önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Windows Update aracılığıyla yüklenecek korsan kontrol, aktive edilmiş sistemleri derinlemesine ve farklı metodları bir arada kullanarak kontrol edecek.

Windows Genuine Advantage Program yöneticisi Joe Williams, bu yöntemin önceden OEM olarak aktive edilmiş gibi gösteren, ya da toplu key oluşturucuları kullanarak kendini orijinal gibi gösteren işletim sistemlerini tespit edebileceğini belirtti. Korsanların geliştirdiği yeni yöntemlere karşı, Microsoft'un da boş durmadığını aktardı.

Yeni uygulama ile birlikte, korsan olarak aktive edilen Windows 7'ler deaktive edilecek. Ancak kullanıcılar bu işlemin ardından Windows 7 dışına itilmeyecek. Onun yerine Windows 7, "korsan kullanım" ile ilgili uyarılar göstererek kullanıcıyı orijinal sürüme geçmesi için uyaracak.

Bir diğer tahmin ise, daha önceki uygulamalarda da olduğu gibi, bu güncellemenin otomatik güncelleme üzerinden geleceği yönünde.

Windows 7 Starter Edition ve Basic sürümlerinde korsanlık nadir olduğu için bu sürümler kontrolün dışında tutulacak.

kaynak

Ekli dosyalar

• 182adef98b5d.jpg
    182adef98b5d.jpg
    7.6 KB · Görüntüleme: 11,904
Zincir devam eder. Birileri gene bulur çaresini. Herkes bizim gibi mi?

İyi Microsoft bunu duyurduysa korsanlar çoktan çözümünü bulmuştur.

su zamana kadar bişi yapamadı ms, bu saatten sonra mı yapacak?

arkadaşlar Microsoft'un daha göndermeyipte sızdırılan güncellemeleri kuran arkadaşın biri pc sini biosla modladığını ama güncelleemeleri kurunca orjinalliğinin bozulduğunu söylemişti bende kurdum benimkide bios modlu ama birşey olmadı ben bu konudan pek bişey anlamadım demekki hepsini yakalayamıyorlar :durdurun:durdurun:durdurun

bu seneryo 2006 - 2007 de de olmuştu vista da he he he tayip gibi bülöf yapıyo bu microsoft bu denetimi gerçekleştirmesi linux a yarar kendileride biliyo gel pisi pisi microsoft gel bili amca gel korsana izin verdiği iki ülke var hindistan ve türkiye ekmek yediği çanağa ederlermi yaw ha ha ha ne ka komik 2007 de korkup lisanslı xp almıştım ama artık yemezler bil amca kusura bakma

bizm trkler bunuda bulurda

bunu diyor bi sorun oLrmu aciL yardm

güncellemeleri kapatın hiç bişi olmaz
sadece microsoft bıll gates amcanız arada saçma açıklamalar yapar böyle

Microsoft vaktini neden böyle boş işlerle harcıyor, anlamış değilim. Yıllardır MC 'nin orjinalleme yöntemleri kırılıyor ve hep aynı senaryo... Yine aynı senaryo tekrar edecek ve bence; Win7 kullanan arkadaşlar için, hiçbi sorun çıkmayacak veya çıksa bile bikaç gün içinde yine çaresi bulunacaktır.

Artık bence Microsoft bu iş için, yazılımsal değil daha somut ve icraatları gerektiren çözümler araması lazım (!) ...

Yav sen neyden bahsediyosun MS.Bizim türkler daha win 7 çıkamadan crack le dahil win 7 yi sitelere upload etti.Biraz düşünün, bu Türkler le başa çıkamayız diye.Başa çıkamazsınız da zaten şimdi bu haberi duyan PC yiğitleri göreve başlamışlardır bekkliyelim bakalım :D

Sözü edilen WAT güncelleme numarası KB971033 arkadaşlar. Güncelleme 17 Şubat itibariyle dağıtılmaya başlanacakmış. Eğer bu güncellemeyi yüklemezseniz bir sorun olacağanı sanmıyorum. Güncellemenin Zukona tarafından kırıldığı iddaa ediliyor fakat ne derece doğru bilmiyorum. KB971033 şu an elimde fakat kurmaya cesaret edemiyorum. Bu güncelleme paketi de Zukona tarafından internete verilmiş. Yukarı da bir arkadaş bios modlayanlara bi zararı olmadığını söylemiş. Evet yabancı forumlarda da bu bilgi doğrulanmış. Güncelleme çıktıktan sonra kesin bir çözüm yolu bulunur. Gelişmelerden sizleri haberdar ederim arkadaşlar. Şimdilik bu kadar. ;)

Geri