"Korsan yazılım, MP3, Film ve e-kitap gibi illegal paylaşımlar Yasaktır." Ne demek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ΜεтάĻïڪţ

^_^-/!ηєω ѕнι&#10
Reaction score
0
"Korsan yazılım, MP3, Film ve e-kitap gibi illegal paylaşımlar Yasaktır." Ne demek ?

Merhaba arkadaşlar Anasayfada

"Korsan yazılım, MP3, Film ve e-kitap gibi illegal paylaşımlar Yasaktır."

Bildiğim kadarı ile forumda mp3 film paylaşımı yasaktı... Ama korsan yazılım e kitap gibi paylaşımların yasak olması konusu anlayamadım ? Biri bunu daha iyi açıklarsa sevinirim...

Hackhell tam anlamı ile legal bir site olmayı mı amaçlıyor ? Forumumuzda paylaşılan programların %90 sahte yazılım. Telif hakkı olanlar. Sahte yazılım yasak derseniz ki sanmıyorum HHyi baya bir boşaltmak gerekicek....

Herhangi bir duyuru da göremedim... Açıklama yapılırsa bu makale ile ilgili gerçekten iyi olur...

Gereken cevap verilecek arkadaşlar biraz sabırla bekleyin

Gereken cevap verilecek arkadaşlar biraz sabırla bekleyin

Simatic eğer dedikleri gibi Bu Yazılanları gerçekleştirilirse aşırı derece üye kaybı sağlamış olurlar bence...

Aslında ilk olarak açıklama ile birlikte yayınlasalardı daha iyi olurdu...

Hackhell yüzde 95 legal durumda zaten, ne divx var ne mp3 tam anlamıyla telif hakkı bulunan diyelim kısaca..

Geri kalanını nasıl istiyorsanız öyle yorumlayın, önlem de diyebilirsiniz , yüzde 5'lik kısımda legal olacak diyebilirsiniz.. Solariz açıklama yapacaktır sanırım.

Hackhell yüzde 95 legal durumda zaten, ne divx var ne mp3 tam anlamıyla telif hakkı bulunan diyelim kısaca..

Geri kalanını nasıl istiyorsanız öyle yorumlayın, önlem de diyebilirsiniz , yüzde 5'lik kısımda legal olacak diyebilirsiniz.. Solariz açıklama yapacaktır sanırım.

%95 Legal mı ?

Emin misin ?

İstersen forumu biraz daha gez...

bende bu konuyu aççaktım sitede film ve müzik hariç herşey illegal örn;bilgisayar bölümü+Adult bölüm:D açıklama bekliyorum ama sanırım bu site kapanmasın diye alınan göstermelik bi önlem olabilir yani bizle bi alakası yoktur diye düşünüyorum

slm arkadaşlar benim internet cafem var ana masam ağ bağlantılarını görmüyor internet falan hepsi normal ama ağ bağlantıları diğer masaları görmüyor yardım edermisniniz

formuda olan tüm paylaşımları kendi pc mize indiriken patamı veriyoz biyerlere.. 2000 liralık antivir indirdim diyelim... paraylamı indirdim...
bu formun neresi legal ..
biri bana anlatsın ..şikayetim olduğundan deil..sadece konuya istiden soruyorum

yapmış oldugumuz duyuru hackhelldeki illegal bölümlerin kalktıgı anlamına gelmiyo legal çalışmalarımız var arama motorlarıyla yaşadıgımız sıkıntıyı çözmek için böle bi yazı eklenmişti ilerleyen günlerde legal bir forumda karşınıza gelebilir bu şaşırmanız gereken bi durum degil hackhell bir çok illegal bölümünü kapatmış durumda zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri