Korsana Evet!.. =)

Önce Yazıyı Okuyun Sonra Cevaplayın

• Korsana EVET

Kullanılan: 206 80.2%
  • Korsana HAYIR

Kullanılan: 51 19.8%

• Kullanılan toplam oy
    257
ben korsana karşıyım fakat bizimki korsanlık değil hayatta kalma savaşı yabancı firmalarınki korsanlık eşkıyalık konuyu açan dostumuza sonuna kadar destek artı teşekkür.

korsana hayır korsana hayırrr ..! boşversene yhaa ne hayır bal gibi korsana evet. milleti korsana teşvik eden gene devletin taa kendisi. memur maasşları ortada emekli maaşları ortada askeri ücret ortada millet karnını zor doyuruyoo. oo korsana hayır die yazanlara soruyorum bugüne dek hiç mi korsan alış veriş yapmadınn? veya şöyle sorayım beğendiğin bi filmi internetten indirmedin mi veya daha önceden almış olan bi arkadaşından kendine kopya basmadın mı? internetten hiç mi mp3 indirmedin veya dinlemedin? vs.. biraz gercekci olalım beyler herşey ortada bu gelir düzeyi düşük olmaya devam ederse siz istediğiniz kadar korsana hayır dein hepsi boş millet yine kendi bildiğini okur. şahsen ben öyle yapıyorum. amacım polemik yaratmak deil biraz gerçekleri farketmenizi sağlamak. yanlışım varsada kusuruma bakmayın

Türk yazılımı olsa beli gider para veririm ama gavurlara para veresim gelmiyo korsana dewam :D

şiddettle Korsana Evetttttt Diyorum.. şiddetlee:)))

mantıklı olan korsandır, çünkü halkın gelir düzeyine bakınca bir orjinal cd almak icin kac gunluk mutfak masrafını karsılayamayacak.

bu ekonomik durumda ve bu fiyatlarda korsan mantıklı olandır.

Benim kendime göre sistemin var ! sevdiklerimin emeğine karşılık vermek ! yani bu demek değildir ki sevmedikleriNi sömür ! kısacası müzik olarak dinlediğim tür rap bandrollü albüm çıkartanlar belli sektörde sago&kolo&ceza&ayben&fuat bunların ürünlerini sadece para vererek alıyorum...herkes aynı olayı yapsa sorun kalmıcak ortada ! ama herkes pc alınca itiraf etmek gerekirki ; a-z'ye dizmedikçe rahatlamıyor insanlar ! yani insanın tarzları genelde bellidir ! herkes dinlediğini orjinal alırsa MÜZİK ANLAMINDA SORUN KALMAZ....15 YTL'DE KİMSEYE KOYMAZ...

film sektörüne gelirsem ; ona da şöyle bir çözüm buldum kendime ; sadece türk filmlerine para veriyorum ! yani zaman olursa sinema olmazsa dvd vs...yani kısa bir örnek gora & recep ivedik & hırsız var vs bunlara 15 20 ytl harcamak çok mu zor ! yada bu parayı verince zaten adam yeni filmine yatırıyor ! paranın üstüne yatmıyor ki ! yabancı menşeili filmleri sömürüyorum sonuna kadar ! mesela lost dizisini abc sitesinden online izleyemiyorsunuz çünkü sadece amerika ve kanada'dan giriş yaptığınızda izleyebiliyorsunuz !
sana bakış açısını açıklıyor ! 3 sınıf ülkelerle amerika vatandaşı aynı diziyi aynı zamanda izler mi mantığı ! buna çözümde mecbur korsan ! sana adam sezon dvdsini sezon bittikten 3 4 ay sonra orjinalini çıkarıyor ! amerika'da kanada'da adamlar diğer sezona geçmiş ! yani böyle aşağılayıcı küçük görme maksatlı işlerde KESİNLİKLE KORSAN DİYORUM!

oyun sektöründe sonuna kadar KORSAN DİYORUM ! BİR FİFA 2008 100 YTL BİRDEN VERMEK GENEL EKONOMİYE SAHİP KİMSENİN HARCI DEĞİLDİR!!

YAZILIMDA İSE; MÜZİK OLAYINDA OLDUĞU GİBİ BİRAZ GÖZÜ TOK OLMAK LAZIM ! YANİ OPEN OFFİCE VARKEN ; BEN NEDEN SÜREKLİ M.OFFİCE 'İ LİSANSLI YAPICAM DİYE KEY ARAYAYIM Kİ ! YADA HERKESTE MEVCUT OLAN ! 2003'LERİN SUYUMU ÇIKTIKİ ! 2007'YE SALDIRIYOR HERKES maalesef bu biraz aç gözlülüktür...ben 4 senedir 2003 office kullanıyorum mayıs'tan beridir forumdayım bir kez 2007 office indirmeyi düşünmedim...yani şirketlerin bizim gibi 3 sınıf ülkelere bakış açıları belli ama bizim de TOK GÖZLÜ OLMADIĞIMIZ BELLİ... GERİSİ TEFERRUAT ÖZET BU BEN RAHATIM HEM KORSAN OLDUĞUM İÇİN HEM ORJİNAL ÜRÜN KULLANDIĞIM İÇİN !

bana kalırsa çok mantıklı bir düşünce. sağol kardeş. korsan anlayışına yeni bir fikir akımı getirdin

korsana evek dedim ama du bişe yazcam....

şimdi ortada bi emek var... şirketlerde insanlar saatlerce çalışarak bir ürün yapıyolar.... bunların haklarıda belli bi ücret....

arkdaşım microsoft un sahibi olsaydı demekki 2 günde paraları çar çur ederdi sanırım =)

yapılan emeğe saygı diyorum ben....

ama tabi microsoft ve benzeri firmaların desteklediği Örgütler,Dinler ve benzer işlerini şiddetle kınarım....

bkz. saygılar....

zaten abd silah yapıp satıyo hani silahının parasını yine dünyaya sattığı silahlarla karşılıyo yetmiyo ekonomisinin büyük bölümü de bu silah satışlarından karşılıyo haa şu olabilir bak 400$ olması türkiyede abartılı fiyat ve korsana insanları ister istemez yönlendirecektir türkiyede orjinal oyunlar yazılımlar daha pahalı oyüzden korsan

HERKEZ PAYLAŞIYO ZATEN NE BU KORSANA EVET BAŞLIĞI BEN PEK ÇÖZEMEDİM :S

ozaman pc'de kullanma,doğal gazda kullanma nede olsa rusyadan yada ne biliyim tv kullanma onun parçaları yurtdışından geliyor..Korsana,emek hırsızlığına hayır:goz:

Almayalım tabi evde bilgisayar kullanmasak ölürmüyüz. Lükse giren bir ürün bence, doğal gaz ve diğer yurdışından gelen ürünlere gelince üretemiyorsan diğer milletlerin eline bakarsın. İşletim sistemi olarak PARDUS kullansa herkes, PARDUS windowsu bile geçer. Hackhell olarak yeni açtığım ankete sadece doğruları yazın şu andan itibaren hackhell ailesini PARDUS'a çağırıyorum. Bakalım kimler rahatlıktan, fedakarlığa geçecek bugün 1 kişi yarın 2 herkes geçsede windows'u unuttursak Türk milletine.
:durdurunHACKHELL için küçük TÜRKİYE EKONOMİSİ için büyük bir adım.
:durdurun

Microsoft, Bütün Yazılımlarını 5$ dağıtsada gider 5YTL ye CD'ciden alırım!..

iyi diyosunda abi microsoft olmazsa senin bilgisayarın olmaz.
linux sevenler icin surucu bile uretmeyen donanım firmaları microsoft olmazsa son kullanıcıyla olan butun baglantılarını kaybederler, manasızca ya cok iyi bilgisayar bil yada bilgisayar kullanma durumu olur, sonucta 50.000 kisi yıllarca calısıp isletim sistemi hazırlıyo

hep dedigimiz gibi, once emege saygı...

Abi Korsanın tadıda başka ya sanki sigarayı gizli içiyormuş gibi oluyor onun tadı nasıl güzelse korsanın da tadı çok başka.Gavurlara Ölüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmm!!!!

Abi Korsanın tadıda başka ya sanki sigarayı gizli içiyormuş gibi oluyor onun tadı nasıl güzelse korsanın da tadı çok başka.Gavurlara Ölüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmm!!!!:vur:vur:vur :clap:clap:clap

Katkı yapmazsan korsana, korsan KOR sana !!!

yabancılarla pazar mücadelesinde kazanacam diye günaha girmeye gerek yok. adam yapmış bu emeğin karşılığı şu kadar dolar diyor. beğenmezsen almazsın. git pardus kullan o zaman. niye xp, vistakullanasın veya çeşitli oyunlar oynayasın ki. adamın biçdiği değeri çok görüyosan korsan alacağına hiç alma...

Geri