DarkCod3r
Key&RC4 Coder
eee biz boş boşuna linux a girin bi bakın die boşuboşuna demioz sen bide ondan sonrasını gör hergün güncelleme güncelleme kafayı yen olmadı kota seni yer
Benim kendime göre sistemin var ! sevdiklerimin emeğine karşılık vermek ! yani bu demek değildir ki sevmedikleriNi sömür ! kısacası müzik olarak dinlediğim tür rap bandrollü albüm çıkartanlar belli sektörde sago&kolo&ceza&ayben&fuat bunların ürünlerini sadece para vererek alıyorum...herkes aynı olayı yapsa sorun kalmıcak ortada ! ama herkes pc alınca itiraf etmek gerekirki ; a-z'ye dizmedikçe rahatlamıyor insanlar ! yani insanın tarzları genelde bellidir ! herkes dinlediğini orjinal alırsa MÜZİK ANLAMINDA SORUN KALMAZ....15 YTL'DE KİMSEYE KOYMAZ...
film sektörüne gelirsem ; ona da şöyle bir çözüm buldum kendime ; sadece türk filmlerine para veriyorum ! yani zaman olursa sinema olmazsa dvd vs...yani kısa bir örnek gora & recep ivedik & hırsız var vs bunlara 15 20 ytl harcamak çok mu zor ! yada bu parayı verince zaten adam yeni filmine yatırıyor ! paranın üstüne yatmıyor ki ! yabancı menşeili filmleri sömürüyorum sonuna kadar ! mesela lost dizisini abc sitesinden online izleyemiyorsunuz çünkü sadece amerika ve kanada'dan giriş yaptığınızda izleyebiliyorsunuz !
sana bakış açısını açıklıyor ! 3 sınıf ülkelerle amerika vatandaşı aynı diziyi aynı zamanda izler mi mantığı ! buna çözümde mecbur korsan ! sana adam sezon dvdsini sezon bittikten 3 4 ay sonra orjinalini çıkarıyor ! amerika'da kanada'da adamlar diğer sezona geçmiş ! yani böyle aşağılayıcı küçük görme maksatlı işlerde KESİNLİKLE KORSAN DİYORUM!
oyun sektöründe sonuna kadar KORSAN DİYORUM ! BİR FİFA 2008 100 YTL BİRDEN VERMEK GENEL EKONOMİYE SAHİP KİMSENİN HARCI DEĞİLDİR!!
YAZILIMDA İSE; MÜZİK OLAYINDA OLDUĞU GİBİ BİRAZ GÖZÜ TOK OLMAK LAZIM ! YANİ OPEN OFFİCE VARKEN ; BEN NEDEN SÜREKLİ M.OFFİCE 'İ LİSANSLI YAPICAM DİYE KEY ARAYAYIM Kİ ! YADA HERKESTE MEVCUT OLAN ! 2003'LERİN SUYUMU ÇIKTIKİ ! 2007'YE SALDIRIYOR HERKES maalesef bu biraz aç gözlülüktür...ben 4 senedir 2003 office kullanıyorum mayıs'tan beridir forumdayım bir kez 2007 office indirmeyi düşünmedim...yani şirketlerin bizim gibi 3 sınıf ülkelere bakış açıları belli ama bizim de TOK GÖZLÜ OLMADIĞIMIZ BELLİ... GERİSİ TEFERRUAT ÖZET BU BEN RAHATIM HEM KORSAN OLDUĞUM İÇİN HEM ORJİNAL ÜRÜN KULLANDIĞIM İÇİN !
hocam katılıyorum yabancı yazılımda korsana evet
işini bileceksin
ben öğrenciyim arkadaşım ederim böyle işin içine
almışım okula başlarken bi dandik laptop vermişim di mi parasını
aq windowsu doğru düzgün kurulsa onlarca kez formaz atmazdım şuanda parasını verdiğim seriali kullanamıyorum ne yapacaktım gidip yeni bi xp cd si mi alacaktım dolarları bayılıp? bill amcanın ta aq giderim korsan xp yüklerim aynı işi görür...
zaten bii gates belgeselleri izlemişseniz adamın bütün hayatı kendi yazılımlarının telif hakları ile uğraşmak bu işe ilk başladığında da yazdığı ufak çaptaki yazılımları ticarete dökmek için oldukça uğraş vermiş şimdi de bi xp yi 2 kere satmaya çalışıyo şerefsiz...
Kul hakkına giriyor , bende kullandım bir süre fakat sonradan kul hakkına girdiğini farkettiğimde lisanslı olarak aldım , hatta yeni makineyle aldığınızda fiyatı düşüyor . Vista home premium 64bit --Ekim2008 fiatı 152YTL mal oldu bana ,tabi bu fiyat en az 3 adet bilgisayar parçası aldığınızda yani oem sürüm..
lütfen konuya bu yönden bakın , yabancıda , kafirde olsa müslümanın yapacağı tek şey hakkkını vermektir.yoksa işin içinden çıkılmaz , birde diğer yönü var , eğer o yabancı kardeşlerden biri sizin kendi malını çaldığını duyarak İslamdan uzaklaşırsa ne olacak? nasıl hesabını vereceksiniz ...
bizim en önemli saydığımız dürüstlüğümüz nerde .. sende çalış seninde olsun ..
Çal demiyor ilk emir .... OKU diyor OKU kardeşim OKU
Kısa Ve Öz Cevap : SAÇMA
Almayalım tabi evde bilgisayar kullanmasak ölürmüyüz. Lükse giren bir ürün bence, doğal gaz ve diğer yurdışından gelen ürünlere gelince üretemiyorsan diğer milletlerin eline bakarsın. İşletim sistemi olarak PARDUS kullansa herkes, PARDUS windowsu bile geçer. Hackhell olarak yeni açtığım ankete sadece doğruları yazın şu andan itibaren hackhell ailesini PARDUS'a çağırıyorum. Bakalım kimler rahatlıktan, fedakarlığa geçecek bugün 1 kişi yarın 2 herkes geçsede windows'u unuttursak Türk milletine.
:durdurunHACKHELL için küçük TÜRKİYE EKONOMİSİ için büyük bir adım.
:durdurun