Kotasız internet 3 kat hızlanacak

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Net Limitsiz tarifesini kullanan kullanıcıların kabusu AKK için ufak da olsa sevindirici bir haber geldi. Anadolu Ajansı’nın edindiği bilgiye göre bundan sonra adil kullanım kotası olan 50 GB’ı geçince kullanıcıların hızları 1 MB yerine 3 MB olan en düşük hıza çekilecek. Buna da şükür diyoruz!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), bazı internet paketlerinin kotalarının ay sonundan önce dolması nedeniyle 1 megabite düşürülen internet hızının 3 megabite çıkartılmasını onayladı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, BTK‘nın onayladığı düzenleme ile Türk Telekom’un toptan seviyede İnternet Servis Sağlayıcılara (İSS) sunmakta olduğu bazı DSL tarifelerinde bulunan ”Adil Kullanım Noktası” (AKN) uygulamasında iyileştirme yapıldı.

AKN uygulaması, bazı limitsiz tarife paketlerinden hizmet alan abonelerin belli miktarda kapasite kullanımı sonucunda erişim hızının ay sonuna kadar düşürülmesini kapsıyor.

Oh be hiç yokdan iyidir

süperonline dada mı olcak?
5 gündür 1 mbit kullanıyorum yazık ama banada!
max payne 3 ü indiremedim bir türlü :(

olmaz özellkle sözleşmende 1 mbite inecek yazıyorsa ve taahüdün varsa umutlanma.

olmaz özellkle sözleşmende 1 mbite inecek yazıyorsa ve taahüdün varsa umutlanma.

ben 2010 girişliyim bu sol' na.
şikayet etmediğim yerde kalmadı ayrıca akk için.
ama takan yok! thh ye bile gittim dilekçe verdim daha dönemdiler.
bakalım hayırlısı. en sonunda uydunete geçicem kafam rahatlıycak!

Geri