kotaya ne oluyor bea

sungur3390

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar ben ağustos ayının 25inde 5.231 kotam vardı sonra evden gittik tatile 31 ağustosta geldik baktım ki 6.331 ya offf ya ne kadar gelir ve neden böyle birden kendi kendine kota artıyo

bazen sistem kendini bir kaç gün güncellemiyo.son güncelleme tarihlerine dikkat etmek lazım.dikkat etmeyince annnnaaa kotam varmış dur sömürüm mantığıyla davranınca ardından gelen güncelleme ile aboooo oku yardık nidları yükselebiliyo.(not:tabi benim teorim)

not:(eğer öküz altında buzağı aramak gerekirse)bu kota olayından bende kıllanmıo değilim zira bu şekilde çok şikayet gelmeye başladı.nerdeyse her forumda görüyorum.

qpower' Alıntı:
bazen sistem kendini bir kaç gün güncellemiyo.son güncelleme tarihlerine dikkat etmek lazım.dikkat etmeyince annnnaaa kotam varmış dur sömürüm mantığıyla davranınca ardından gelen güncelleme ile aboooo oku yardık nidları yükselebiliyo.(not:tabi benim teorim)

not:(eğer öküz altında buzağı aramak gerekirse)bu kota olayından bende kıllanmıo değilim zira bu şekilde çok şikayet gelmeye başladı.nerdeyse her forumda görüyorum.

ya son güncellemede 5.231 olduğundan eminim ayrıca ben 100 mb lık bişey indiriyom bakıyom kota 200 mb

ya bende de son 2 aydır hep kotayı çok aşılmış durumda gözüküyor...oysa daha önceden ne yapıyorsam internette yine aynı şeyleri yapmaktayım anlamadım gitti..kesin bi şeylik var bu işin içinde.

bende abone oldu 2 gün önce eve modem falan verdiler
ayarları yaptım bağlandım Nod32 yi indirim dedim. rapid ten download yapacam oha odane limit rapid 25 dakika beklemem gerektiğini yazdı
sanki biri benden önce downlaod yapmış gibi ama ilk defa açıldı internet

benimde gece kapatırken 2,2 gibiydi sabah baktığımda 3,2 buldum

İss nizi deişin abi :D

Smile a gectim ayda 19.99

Önceden tt netdeyken hiç bişe indirmezdim ona ragmen 5 gb yi bulurdu uyuz olurdum

bu ay downloadın gözüne vurdum önüme gelen videoyu izledim, (eskiden youtube dan bi video izleyecegimde 2 kez düşünürdüm) yani baya bi abarttım kota oldu 5.5 gb :D

ttnet de olsam herhalde bi 7-8 gb olurdu

sanırım herkeste aynı sorun var normalde bizde kotayı aşmıyoduk son 2 aydır mutlaka 1gb aşıyoz telekomdaki şerefsizler bi haltlar karıştırmaya başladı

ToughGuy' Alıntı:
ya bende de son 2 aydır hep kotayı çok aşılmış durumda gözüküyor...oysa daha önceden ne yapıyorsam internette yine aynı şeyleri yapmaktayım anlamadım gitti..kesin bi şeylik var bu işin içinde.

aynı oLay bendede war nerdeyse 2 sene oLcak neti aLalı her zaman yaptım seLeri yapıyorum son 2 ayda 6 GB 6GB qeLio qaLiba telekoma kafam qirsin demekten baska care yoq zatem 2 sene tam bi doLsun deişecem bide smile deneyecem :vur

babalar ben şu an kotayı 112.650mb aşmış bulunuyorum ama ilk 2 ay bedava oluğundan ne varsa indiriyorum tt ye kafam bacağım kolarım ne varsa artık anladınız siz onu:)

valla beyler bende bu durumdan muzdaribim bi anda kotam 4gb tın üstüne çıkıyo ayın 5 i yada 6 sı benim kota 4 gb olmuşp bile dolayısıyla ay sonu geldiğinde faturam en az 50 geliyodu bende yapılacak en iyi şeyi yaptım ve sınırsız 1024 aldım bence sizde benim gibi bi durumla karşı karşıyaysanız sizde bi geçişe hazırlayın kendinizi !!!

Geri