Kovalamaca başlıyor!

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0

Need for Speed'in yeni versiyonu Hot Pursuit'in demosu şimdiden rekor kırdı!​

Bir Electronic Arts stüdyosu olan Criterion Games, Need for Speed Hot Pursuit demosunun indirilmeye sunulduğu iki hafta içinde (26 Ekim – 9 Kasım) iki milyondan fazla oyuncuyu Seacrest County yollarında buluşturduğunu duyurdu.

Oyuncular bir yandan iki farklı etkinlikte polis ve yarışçı rollerinde oynayabilirken, diğer yandan oyuncuların performanslarını izleyip birbirleriyle karşılaştıran sosyal ağ Need for Speed Autolog’ı da tanıma imkanı buldular. Autolog arkadaşlarınızın başarılarını temel alarak hazırladığı mücadelelerle, basit ama inanılmaz derecede dinamik bir sosyal oyun deneyimi sunuyor.

Need for Speed Hot Pursuit demosu hakkında birkaç bilgi:

• İki hafta içinde konsolda 2 milyonun üzerinde indirilme sayısı – şimdiye kadar en hızlı indirilen Need for Speed demosu
• Hız Duvarına 700,000’in üzerinde mesaj gönderildi
• Arkadaşlar arasında 5 milyonun üzerinde Autolog Önerisi oynandı
• 54 milyon millik yarış yapıldı
• 20 milyon polis yakalaması gerçekleştirildi

Oyunun çıkmasına bir hafta olmasına rağmen, Need for Speed Hot Pursuit şimdiden dünya çapında başarılı eleştiriler almaya başladı bile. PlayStation: The Official Magazine’den 10 üzerinden 10 alan oyun, Metacritic.com üzerinde 91 not ortalamasıyla Need for Speed serisinin tarihindeki en yüksek not ortalamasına sahip oyun oldu.

Need for Speed Hot Pursuit Kasım ayında Xbox 360, PlayStation3 ve PC için piyasada olacak. Wii için ise Exient tarafından geliştiriliyor.​

[ NEED FOR SPEED HOT PURSUİT OYUNUNDAKİ MUHTEŞEM ARABALARI GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN ]​

[ OYUN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN ]​

CNET​

Hala Most Wanted ayarında oyun çıkaramadılar Bu oyunda Most Wanted den sadece polisleride kontrol edebiliyor olmamızla ayrılıyor.Yinede umudum var Criterion Games yeteneklerine güveniyorum

NFS serisi her zaman güzel olmuştur.Hot Pursuit benim gibi bazı arkadaşların eskileri hatırlayacağı çok ama çok özel bir oyun olacak buna eminim.Sabırsızlıkla bekliyoruz.

bi an önce black ı bitirmek lazım yoksa onu bi kenarı bıraktırıcak gibi duruyo nf :D

Şu polisten kaçma olayı beni deli ediyor bünyesinden çıkarsa şu polis işini çok daha iyi olacak

SenelerDen Beri Kovalıyor BizDe Kaçıyoruz Güzel Oyun ...
Yalnız Hiç Birisi Play Station'un Gran Turismo Oyununun YanınDan Bile Geçemez :D

Play Station diyince akla God Of War gelir abi bence de Gran Turismo daha iyi NFS den (=

oyunlara yetişemez olduk yaa.. assassin's creed 2 yeni bitti. call of duty: black ops var sırada.. 16 kasımda da assassin's creed: brotherhood çıkıyo..

pes 2011'i söylemiyorum bile :D

Baya Güzele benziyor Çıktığı Zaman HH de konusu açılırsa indireceğim . Teşekkürler

Bu oyunu bilmiyorum ama
Black Operationsa işlemcim yetmiyor.
Core 2 Duo E 6600 istiyorlar.Ben de Dual core e 2160 var.
Bu ne ya!
Upgrade yapa yapa başım döndü.
En iyisi hiç oyun oynamamak herhalde. :)

Geri