Kozmik aramayı yürüten savcı ve hakime mermi gönderildi!

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
[SIZE=+0][/SIZE]Kozmik aramayı yürüten savcı ve hakime mermi gönderildi!

[SIZE=+0][/SIZE]ANKARA (A.A)

Seferberlik Bölge Başkanlığındaki arama ve soruşturmayı sürdüren Cumhuriyet Savcısı ile hakime gönderilen zarflardan mermi çıktı.

Alınan bilgiye göre, hakim Kadir Kayan ve savcı Mustafa Bilgili’ye gönderilen zarf içerisinden 8’er adet Kaleşnikof mermisi çıktı. Zarfların Ankara’dan postalandığı belirtildi.

Olayın ardından Ankara Terörle Mücadele Şubesi ekipleri inceleme başlattı.

Ekli dosyalar

• fft1_mf476347.jpg
    fft1_mf476347.jpg
    29.2 KB · Görüntüleme: 6,645
ortalık bayaa bi karışacak...

haklı olduklarını ispat edecekler ya ,ondan yazılmıştır.

zannetmem boş tehdit bence bunlar ancak devlet sırlarının olduğu bi yeri de aramak mantıksız bence

belki bu mermiler bazılarının gözünü açar ama nerdeeee

onlar anca lafta , icraata gelince tırt

nerde Ata'nın kurduğu cumhuriyet , getirdiği demokrasi ??? Bakalım bu sefer ordu severler(!) ne yapacak ?
bunu hangi cemaatle , hangi örgütle ilişkilendirip ardından bir şeylerin hala temiz ve mükemmel olduğunu düşünüp , kalanların yıprattığını düşünecek

hata yapan veya yapacak olan herhangi biri varsa gereken yapılmalıdır
bunu çözecek tek şey adalettir ...

Allah'ın izniyle hiç bir şey yapamazlar zannediyorum Allahu Alem 1 ocakta dediğim gibi bu yıl hareketli geçecek iyi bilinen insanların ne yaptığı ortaya çıkacak ortalık gene biraz karışacak ama ben yine sabredeceğim.Her yerde bir ayrışma olacak Abdullah Gül çatışma yok dedi ama (umarım öyledir) ben katılmıyorum.Çatışma her yerde olacak gerek burdan gerek sokak kahve mecliste ama çok heybetli görünürsede kapılmayın.Hani deccal çıkacak alametler gösterecek gücünü gösterecek ona inananların imanı gidecek diyor ya işte bir anlamıda budur inşaAllah.Hiç inanmayın sabredin ne kadar kaos gibi gözüksede sadece teması öyle arkaplanı daha sakin.Ama böyle gösterilmeye çalışılacak.
Kara habercisi gibiyim değil mi ama ne yapalım son çırpınışlar herzaman güçlü olur.
Birde olumlu şeylerde olacak Türkiyenin konumu gittikçe yükselecek AB iyiden iyiye düşüş yaşayacak.İtibar kalmayacak Amerikanın yanında olmazk istemeyecekler.
İnşaAllah.Gaybı bilmiyorum sadece Allah(cc) bilir ama hadislerden yola çıkarak dedim.Yanlış anlaşılmasın.

Arkadaşlar demokrasiden ne anladığınızı az çok belli etmişsiniz....Mafya türü hesaplaşmalarda üstü örtülü göz dağı vermelerde işaret oalrak kullanılır... biirileri süreci provoke etmekte istemiş olabilir... eğer genel kurmaydan böyle bi posta yollanamışsa... sanmam ama ozaman vay halimize ... genel kurmayın saklayacak pisliği olduğunu sanmıyorum zaten o medeni cesaretle genel kurmay başkanı izin verererek gösterdi savcılık kararlarına... ama böyle köşelerde biribirmizin tepkisini çekip dostluk ve kardeşliğimize halel getirmeyelim unutmayın öz olmasakta biz kardeşiz dimi aynı satırları okuyup yazıyor ve forumumuzdan istifade ediyoruz.... dimi ya...=)

Yine kendileri göndermiştir. Amaç ortalığı iyice karıştırmak. Cami duvarı aklıma geldi nedense....

hata yapan veya yapacak olan herhangi biri varsa gereken yapılmalıdır
bunu çözecek tek şey adalettir ...

kesinlikle :001_smile:

Hayret ergenekoncular fetullah yapmıştır demedi.

acele etme şimdi piyasa ya dökülürler bak :p

Fettullahın adını iki de bir kullanmayın..2 senedir iyi cesaret aldınız..

ne sakıncası var ? o cesareti yaradan mevladan alıyoruz :mad: kuldan medet ummuyoruz...:sneaky2:

meyvesi çamura düşüyor diye ağaça lanet edilmez. Hölderun

kesinlikle :001_smile:

acele etme şimdi piyasa ya dökülürler bak :p

ne sakıncası var ? o cesareti yaradan mevladan alıyoruz :mad: kuldan medet ummuyoruz...:sneaky2:

meyvesi çamura düşüyor diye ağaça lanet edilmez. Hölderun

kuldan medet ummadığınız belli!fettullah,gül,erdoğan,erbakan!hepsi yargılandı,kimi suçlu bulundu,kimi şu 6 sene içinde davası düşürüldü.Akp dahil!Hangi adaletten bahsediyorsun sen!Bana şu ağacı göstersene..bataklıkta hala yaşayabilmesi ilginç..Vatanı sevmek ne zmandan beri ergenekonculuk oldu..Varsa içlerinde suçlu mahkum olsun ama meyvesi çamura düşüyor diye çınar ağacını lanetlemek bu oluyor heralde..

kuldan medet ummadığınız belli!fettullah,gül,erdoğan,erbakan!hepsi yargılandı,kimi suçlu bulundu,kimi şu 6 sene içinde davası düşürüldü.Akp dahil!Hangi adaletten bahsediyorsun sen!Bana şu ağacı göstersene..bataklıkta hala yaşayabilmesi ilginç..Vatanı sevmek ne zmandan beri ergenekonculuk oldu..Varsa içlerinde suçlu mahkum olsun ama meyvesi çamura düşüyor diye çınar ağacını lanetlemek bu oluyor heralde..

yazdıklarımı nasıl bir haleti ruhiye ile okuyup yorumladın :blink:

benim mesajımın neresinde o isimler geçiyor yakıştırma gereği duydun :closedeyes:

ergekoncular mı vatanını seviyor.:sneaky2: vatan sevgisi kimsenin tekelinde değil .biz ne oluyoruz bizde mi o tayfadan oldun :mad:

son cümlende düzelmişsin .bizde suçlular kimse alsın cezasını dedik :thumbup:
çınar ağacı meyvesi nasıl oluyor merak ettim :hadiordan ehuehehe :p

allahım yarabbim hakkımız da hayırlısı neyse onu bizlere ihsan et...:001_smile:

yazdıklarımı nasıl bir haleti ruhiye ile okuyup yorumladın :blink:

benim mesajımın neresinde o isimler geçiyor yakıştırma gereği duydun :closedeyes:

ergekoncular mı vatanını seviyor.:sneaky2: vatan sevgisi kimsenin tekelinde değil .biz ne oluyoruz bizde mi o tayfadan oldun :mad:

son cümlende düzelmişsin .bizde suçlular kimse alsın cezasını dedik :thumbup:
çınar ağacı meyvesi nasıl oluyor merak ettim :hadiordan ehuehehe :p

allahım yarabbim hakkımız da hayırlısı neyse onu bizlere ihsan et...:001_smile:
sen benim dediklerime cevap ver..çınarı mınarı karıştırp bulantı yapma.klasik laflarınız,cevap verme tarzınız bu..Nerde Allah tan güç alıyorsun da bu adamların savunuyorsun bana..ilk önce bana bunu söyle..fettullah demek erdoğan demektir..erdoğan demek gül demektir..gül demek erbakan demektir..kayıp trilyonlar,istanbul belediyesi ihaleleye fesat karıştırma,bölücükten yargılanma ve davanın düşürülmesi,Amerikan köpeklerine sığınması..bana bunları anlat..laf dolandırma..belki 200 tane adam alındı kaç tanesi tutuklandı ergenekondan..?bi insana bu kadar kolay iftira atılır mı..?Genelkurmay olmasa nerde senin tayyip itin..işinize geldiği gibi konuşun siz..ondan sonra Allah a sığının..çaldıklarının hesabın burada vermeyebilirler ama Yüce Allah görüyor!

sen benim dediklerime cevap ver..çınarı mınarı karıştırp bulantı yapma.klasik laflarınız,cevap verme tarzınız bu..Nerde Allah tan güç alıyorsun da bu adamların savunuyorsun bana..ilk önce bana bunu söyle..fettullah demek erdoğan demektir..erdoğan demek gül demektir..gül demek erbakan demektir..kayıp trilyonlar,istanbul belediyesi ihaleleye fesat karıştırma,bölücükten yargılanma ve davanın düşürülmesi,Amerikan köpeklerine sığınması..bana bunları anlat..laf dolandırma..belki 200 tane adam alındı kaç tanesi tutuklandı ergenekondan..?bi insana bu kadar kolay iftira atılır mı..?Genelkurmay olmasa nerde senin tayyip itin..işinize geldiği gibi konuşun siz..ondan sonra Allah a sığının..çaldıklarının hesabın burada vermeyebilirler ama Yüce Allah görüyor!
:blink::blink::blink:

türkiye cumhiriyetinin başbakanına böyle hakaret eden birisiyle polemik yapmam. :thumbdown:

sev sevme o bu ülkenin seçilmiş BAŞBAKANI :sneaky2:

Yine kendileri göndermiştir. Amaç ortalığı iyice karıştırmak. Cami duvarı aklıma geldi nedense....

kendileri gondermiş dedinde benimde aklıma sey geldi cumhuriyet gazetesini bombalama biri ortalıgı karıstırmak için bişiler yapıo diosan karıstıranların kim oldugunu anlamak istiosan burdan basla

Geri