KPDS/YDS Hazırlık-ELS-English Language Studies-dergileri(Türkçe anlatım)

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
aepfcw.jpg

KPDS/YDS Hazırlık-ELS-English Language Studies-dergileri(Türkçe anlatım)

bilgi.png

ELS YOĞUN BİR BİRİKİMİN ÜRÜNÜDÜR…

Üreticinin acıkLaması ;

ELS YDS İngilizce Hazırlık Dergisi, 1994 yılında yayınlanmaya başlamıştır. Ancak ELS’i bugüne taşıyan birikim, 1994 yılının çok öncesine dayanmaktadır. ELS’i var eden çekirdek kadro, 1980’li yılların sonlarında, ÖYS-İngilizce dil sınavına hazırlık amacıyla Türkiye’de sınıf açıp eğitim veren ilk ekiptir.

14y4n68.png
ELS yayınlarının alt yapısı o günlerde oluşmuş ve yetkinleştirilerek bugünlere taşınmıştır. Uzun sayılabilecek bu süreçte bu alanda biriktirdiklerimizi, deneyimlerimizi ilk kez 1994’te ELS yayınlarında dostlarımızla paylaşmaya başladık. Başlarken geçmişten taşıdığımız zenginlikler, birikimlerimiz vardı ve iddialıydık. Önümüze hedef olarak, geçmiş birikimlerimizi temel alarak kendimizi aşmayı, sürekli ve yeniden üreterek, daha zengin ve daha işlevsel bir yayın çıkarmayı koyduk. Bunda da başarılı olduk. Başarılı olduğumuza ilişkin iddiamız, kesinlikle öznel ve keyfi bir değerlendirmenin sonucu değildi. Bu konuda en önemli veri, değerli dostlarımızın ve öğretmenlerimizin ELS’e ilişkin nesnel değerlendirmeleriydi. Bunlar bizi bir adım daha ileriye taşıyan, sınırlarımızı aşmaya zorlayan değerlendirmelerdi. Kısacası, en büyük katkı ve destek ELS’le sınava hazırlanan ve hazırlayan dostlarımızdan geldi. Ürettiğimiz kaynaklarla hedefinize ulaşmanıza yardımcı olarak sizlerin memnuniyetini sağlamak ve bu memnuniyeti kalıcı kılmak...

2rwnrm0.png

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Şifre : Hackhell​

bıldıgın dergi hocam . 35 tane ... sınav dergılerı gıbı dusun ..

Geri