Kral, Futbol Kariyerine Son Noktayı Koydu

vinsinity

New member
Reaction score
0
Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra geleceği ile ilgili belirsizliği devam eden Hakan Şükür, kararını verdi!

medyaradar.com internet sitesinin haberine, göre A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden Hakan Şükür'ün Galatasaray'dan kalbi kırık olarak ayrıldıktan sonra ne yapacağı merak konusuydu.Yurtdışından birçok teklif aldığı,Dubai'ye gitmeyi düşündüğü spor camiasında seslendiriliyordu.

Kendisi de bu konuda açıklama yaparak Ekim sonunda başlayacak Dubai Ligi'nde top koşturmayı düşündüğünü açıklamıştı.

Ancak sürpriz bir gelişme yaşandı.Hakan Şükür TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ile Harbiye'deki TRT binasında bir görüşme gerçekleşti.

Görüşme sonunda prensip anlaşmasına varıldı.Eğer iki taraf açısından da ortaya bir pürüz çıkmazsa Hakan Şükür'ün TRT'de yayınlanan ve Erdoğan Arıkan'ın sunuculuğunu yaptığı, Milliyet gazetesi spor yazarı Mehmet Demirkol ile ünlü spor yorumcusu Ömer Üründül'ün yorumcu olarak katıldıkları Stadyum programında Hakan Şükür de yorumcu olarak yeralacak.

Böylece Sergen Yalçın ve Rıdvan Dilmen'den sonra televizyonda yorum yapan sporcular kervanına Hakan Şükür de katılacak

Hakan Şükürde Yorum Yapmaya Calısırsa Way Halimize...

ßĻάςЌ ξάģĻę;3656929' Alıntı:

Neden böyle düsündün ki ?

Kırılması gereken bütün rekorları egale ettigi icin mi ?

Yoksa fener li oldugundan mı ?

Görüşme sonunda prensip anlaşmasına varıldı.Eğer iki taraf açısından da ortaya bir pürüz çıkmazsa Hakan Şükür'ün TRT'de yayınlanan ve Erdoğan Arıkan'ın sunuculuğunu yaptığı, Milliyet gazetesi spor yazarı Mehmet Demirkol ile ünlü spor yorumcusu Ömer Üründül'ün yorumcu olarak katıldıkları Stadyum programında Hakan Şükür de yorumcu olarak yeralacak.

İşte bu süper

ßĻάςЌ ξάģĻę;3656929' Alıntı:

Hakan Şükür gibi aklı başında olan bir kişiliğin yorumcu olması hepimizi sevindirmesi gerek.

Misal ; Hakan Ünsal...:vur

hayırLı uğurLu oLsn,stadyuma katıLması ii oLmuş..
ekranLarda böyLe saygn isimLeri görmek isteriz..

Neden böyle düsündün ki ?

Kırılması gereken bütün rekorları egale ettigi icin mi ?

Yoksa fener li oldugundan mı ?

Maç Sonunda 2 Cümleyı Bir Araya Getiremedıgı İcin Dedim...Ayrıca Uyelık Profilime Bi Göz At Fenerli Felan Deqılım Çok Şükür...Forza Kartal !!

Dimi Hakan Ne Pişmansın..
Heykeli Reddettin
5 Yıllık İmzayı Reddettin
Senin İsminde ki Antreman Sahasını Reddettin
Seni Herkez Alır Sandın ama Fıs ..

Adnan POLAT büyük tekLif yapTı sana Hemde HAMDİ beyin biLe yapamıycağı tekLifi heykeL ne demek ße ..

Reddettin Pişmansın biLiyoruz.
TRT Yorumcuymuş...
=)

Hakan Şükür gibi konuşmasını biLen biri hakkında da bunLar söyLeniyor ya..
iLginç..
üsteLik kartaLsporLu arkadaşım,burası gs böLümü.. :goz:
sen benim hiç bjk böLümünde forza cimbom dediğimi gördün mü?
konuyu buLandırmayaLım pLs..

ßĻάςЌ ξάģĻę;3657275' Alıntı:
Maç Sonunda 2 Cümleyı Bir Araya Getiremedıgı İcin Dedim...Ayrıca Uyelık Profilime Bi Göz At Fenerli Felan Deqılım Çok Şükür...Forza Kartal !!

Türkçe'yi o kadar da kötü kullanmaz hakan.. abarttın galiba biraz

Hakan Şükür gibi konuşmasını biLen biri hakkında da bunLar söyLeniyor ya..
iLginç..
üsteLik kartaLsporLu arkadaşım,burası gs böLümü.. :goz:
sen benim hiç bjk böLümünde forza cimbom dediğimi gördün mü?
konuyu buLandırmayaLım pLs..

Şuanlık Susuyorum Hele Bi Trtde Başlasın O Zaman Sizi Görcem Ben :hhmanD

Hakanın yorum gücünü göreceğiz hep beraber inş. Sergenin ki gibi kötü olmaz Rıdvanın ki gibi düzgün ve seviyeli olur ben bir galatasaraylı olarak Hakana toz kondurmama ama o da kensdisine toz kondururtmamalı öyle değil mi.... kendisine başarılar dilerim............

Geri