kulaklık

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
Kulaklığı taktığım halde takılı değil yazıyor pcde. Kulaklık takılı değil diyor ama kulaklığın mikforonu takılı gözüküyor. Neden böyle oluyor ? Sorunsuz kullanıyordum 2 haftadır ama böyle olmaya başladı. Kulaklıktan ses gelmiyor ne yapmam gerekli ?

altın ucu bozulmus olabılır :) pc taktıgın taraf sımdı unuttum ısmını bıraz takarken oynama yap ses gelcek mı bı dene bıde ses kontrol programına bak devre dısı bıraktıgın yanlıslıkla bısey varmı veya kabloları kontrol et kulaklıgın belkı dusururken veya asılı kalmıssa kabloda kopma felan olmustur

kulaklık kablosunu takınca işliyor bir jak takıldı mı ne öyle bişi yazıyor sağ altta. Sonra Realtek HD Audio yöneticisi çıkıyor kendiliğinden.. Bir şarkı açıyorum çok kısık kulaklıktan bir ses geliyor pek anlaşılmıcak şekilde.

Sağ alttan kayıt aygıtlarına basıyorum. Hat girişi yazan yer takılı değil yazıyor. Dediğin sorunlar yüzünden olabilir mi sence ?

yok yazılımdan olabılır belki otomatık olarak algıla felan yaptıysan veya tam olarak ne algıladıgı onemlı yazılımı bı kurcala nerde hata var bulursun ,, şimdi realtekde hatırladıgım kadarıyla algılama kısmı vardı orta kulaklık ve hoporlor mıc gırıslerını ayarlıyordun taktıgın zaman otomatık secım yapıyordu ayarı kaydettın mı felan belkı orası bozlmustur orayı bı kontrol felan et

Geri