Kullanıcı Adı ve Rütbe Değişimi

Kullanıcı adımın ilk harfini C ye çevirebilir misiniz ? =) Hem farklı ortamlarda giriş zorluğu, hem de bazı üyelerin Can yerine Çan demesi biraz garip oluyor da :)

Kullanıcı adımın >ahm@t< rütbemin ise ɧƛƴдḺքɛЯΣṨǂ olarak değiştiririseniz sevinirim

Rütbemi Çǿκ کε√díκ طę ∂طí olarak değiştirebilir misin?

kullanıcı adımı JaPoN olarak değiştirirmisiniz rica etsem 85 i atalım teşekkürler..

Kullanıcı Adımı Eddam Goxhaj olarak değiştirilmesini istiyorum mümkünse tabi ..
çok uzunsa Leo da olabilir.
şimdiden teşekkürler

react0r Kullanıcı Adımı hRη olarak değiştirebilirmisin altınada hh ile ilgili güzel bişe yazrsan sevinrim Astala Vistayı Kaldırıver sana zahmet.

Kullanıcı admımı

cagricabuk

olarak deiştirebilirmisin?

Teşekkürler

İsmimin yazılışında değişiklik rica edebilir miyim?
ISHYnum846
Teşekkürler..

rica etsem üye adım İηvictus olabilir mi
etsem

kullanıcı adımı uNdErFiRe yapmak istiyorum ancak 750 mesajım yok.. o zamana kadar beklemeli miyim? sırf 750 mesaja ulaşmak için her konuya "teşekkürler, sağol vb." şeyler yazmak istemiyorum da.. bugüne kadar genellikle uzun uzun cevaplar yazdım çünkü, kontrol edebilirsiniz...

Nickimin HeCToR oLarak değiştiriLmesini istiyorum

Nickimin ANGEL olarak değiştirilmesini istiyorum.

nickimi SEYDUNA olarak değiştirmek istiyorum

Ben sitede aktif olarak yer almak istiyorum.
Ama bu nick ile değil...
Shadow nick'i ile...
Şimdi oturup 750 mesaj mı yazayım boş boş ?
Yoksa bunca yıllık forum hesabımı silip yenisini mi açayım ?

Sanırım HackHell eski üye olduğumdan bir ayrıcalık tanıyabilir ?

Ben sitede aktif olarak yer almak istiyorum.
Ama bu nick ile değil...
Shadow nick'i ile...
Şimdi oturup 750 mesaj mı yazayım boş boş ?
Yoksa bunca yıllık forum hesabımı silip yenisini mi açayım ?

Sanırım HackHell eski üye olduğumdan bir ayrıcalık tanıyabilir ?

En temizi bu nickle 750 yorum yapman ama yeni bi üyelik alıp sonra bırlestırebilirsin ama clone üyelik falan diyebilirler s.mod ya da Reactorle gorusmende yarar var : )

тнєĵøкєя;5218424' Alıntı:
En temizi bu nickle 750 yorum yapman ama yeni bi üyelik alıp sonra bırlestırebilirsin ama clone üyelik falan diyebilirler s.mod ya da Reactorle gorusmende yarar var : )

Her konunun altına "teşekkürler çok güzel,sağol kardeş,sağol,paylaşım için sağol " yazıp,yanına küçük bir yorum ekleyerek 750 mesaj yazabilirim. Ama bunun kime ne faydası olur ?

İlgin için teşekkürler тнєĵøкєя

Geri