Kullanılmayan Accountlar İptal Lütfen!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CasperBjK

New member
Reaction score
0
Sevgili admin ve webmaster arkadaşlar. Ben Casper account'unu almak istedim ancak biri daha önceden almış gözüküyo. Fakat forumda ne bitane mesajına denk geldim. Nede online olduğunu gördüm? Bu nasıl oluyo. Lütfen kullanılmıyosa account'u alabilirmiyim? Ben kalıcı biriyim çünkü. Ama bu forumu biraz geç keşfettim malesef. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

Neden bu konuya hiç bi mod cevap verme gereği duymadı?

CasperBjK' Alıntı:
Neden bu konuya hiç bi mod cevap verme gereği duymadı?

Aslında böyle bir şey mumkun değil. sende cok eski yada forumda cok takılan bir üye değilsin.
Zaten yeni yeni takılıorsun.

Adminlerin insiyatifine bağlı.İsterlerse yaparlar.

Ama o kadar da önemli bir konu değil acıkcası :p

eski değilim ama forumda online saatimi admin arkadaş kontrol edebilir. başka bi foruma takılıyodum burdan haberim yoktu. öğrenir öğrenmezde burda takılmaya başladım. Genede kaale alıp cevap verdiğin için teşekkür ederim J@CK@L

Yaw Casper alınmışsa sende daha değişik bişey yap ismini

¢αѕρєR,Caspeя,Cäspê® bu şekilde bişey yapabilirsin.. Daha janjanlı oldu demi.
Janjanıda andık hadi hayırlısı
ehuhe.gif

ben dicektim βèŁĩéVê demiş =)

senin gibi acemilerin görüşlerini görmekte güsel :)))

klassing anladın sen anladın :)))

kalssing mjx :)
βèŁĩéVê ™ Sanada teşekkürler dostum güzel fikir cidden :) yanarım yanarım bi tane yıldız almıştık oda gidicek ona yanarım :p ille yeni üyelikmi alıcaz arkadaşlar? Nickimi direk değiştiremiyomuyum :(

CasperBjK' Alıntı:
kalssing mjx :)
βèŁĩéVê ™ Sanada teşekkürler dostum güzel fikir cidden :) yanarım yanarım bi tane yıldız almıştık oda gidicek ona yanarım :p ille yeni üyelikmi alıcaz arkadaşlar? Nickimi direk değiştiremiyomuyum :(

nickinizi kendiniz değiştiremezsiniz..

"duyurular" bölümündeki sabit konudan adminler tarafından değiştirilmesini isteyiniz.

nasıl halledebileceğin konusunda gerekli yardım yapılmış

duyurulardaki sabit başlığa [kullanıcı adı değiştirme], gereken talebi yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri