Kupanın sahibi ispanya

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0
Evet arkadaşlar yorumlarınızı alalım

İspanya euro 2008 i kupayı kazandı.

Bence haklı bir galibiyetle almanlarıda devirerek ispanya kupanın sahibi oldu forza ispanya.

çirkeflikle bi yere kadar gelebilirdi Almanya
İspanya derslerini verdi

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;3120795' Alıntı:
çirkeflikle bi yere kadar gelebilirdi Almanya
İspanya derslerini verdi

Doğru söze ne denir? Doğru mu?

Avrupa'nın Kralı İSPANYA

n39sva.jpg

Avrupa'nın en büyüğü İspanya oldu. EURO 2008 finalinde Almanya'yı 1-0 yenen İspanya kupanın sahibi olarak 44 yıllık özlemine son verdi.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones'in çalıştırdığı İspanya Torres'in golüyle kupaya uzandı ve yıllar sonra şeytanın bacağını kırmayı başardı. Yarı finalde elendiğimiz Almanya bizim maçta olduğu gibi yine etkisiz bir futbol sergilerken İspanya Almanların gol atmasına izin vermedi ve maçı 1-0 tamamlamayı bildi. Öte yandan Aragones de Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kupa kaldıran en yaşlı teknik adam olarak tarihe geçti.
Karşılaşmaya Almanya üstün başladı. İlk 10 dakikada oyunun hakimiyetini eline alan Almanya daha sonraki dakikalarda bu üstünlüğünü İspanya'ya kaptırdı.

Torres ve Inıesta ile etkili olan İspanya üstüste kaçırdığı pozisyonlardan sonra usta golcüsü Torres ile öne geçmesini bildi. İki futbolcunun arasından ayağını sokan Torres 33.dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. İkinci yarıya Löw Lahm'ı oyundan alarak başladı. İspanya maçın ikinci yarısının ilk bölümlerinde yine etkili futbolunu sürdürdü. Lehmann'ın kalesinde etkili olan İspanya 60.dakikada Löw'un Kuranyi'yi oyuna almasından sonra üstünlüğü bir ara Almanya'ya kaptırdı ama kurt teknik adam Aragones yaptığı değişikliklerle İspanya'yı ayakta tutmayı başardı. Lehmann özellikle 60.dakikadan sonra kalesinde ecel terleri dökerken Almanlar Casillas'ı zorlamaya başaramadı. Karşılaşmanın geride kalan bölümünde atak oynayan İspanya gol bulamyı başaramayınca karşılaşma 1-0 İspanya'nın üstünlüğüyle sona erdi ve kupa İspanya'nın oldu.

1964’te Avrupa şampiyonu olduktan sonra ne Dünya ne de Avrupa’da büyük bir turnuva kazanabilen İspanya EURO 2008'de şampiyon olarak şeytanın bacağını kırdı. 6. kez final oynayan Almanya, 12 yıl aradan sonra finale çıktı. 1972, 1980 ve 1996’da şampiyon olan panzerler 1976’da Çekler’e, 1992’de ise Danimarka’ya şampiyonluğu kaptırdı. İspanya, en son 1984’te final oynadı ve Fransa’ya 2-0 kaybetti.

Kaynak

oleeee oleee ;) sarı çıyanlara çok güsel koydularr türkleri ezemedi alamanlarrr :clap bravo ispanya e, böyle kim oynasa kupayı alırdı yani. kaç tane gol pozisyonu oldu; almanlar alsaydı gerçekten haksızlık olurdu... ama ispanya yendiiii :goz:

İspanya Hak Etti. Zaten Onun Kazanmasını İstiyodum. Bizede Tebrik etmek düşer. Ayrıca Dede Mede Luis Aragoneside Tebrik etmek lazım. sağlam orta saha yapdı ve almanlara pas ettirmedi yerinde değişikliklerle oyunun hakimiydi. umarım FENERBAHÇE'mizede Böyle bir orta saha oluşturur ve bizide böylesinde büyük bir takım yapar...

ßen demiştim iSpanya aLİCak diye Hayirlisi oLSun güle güLe kULLansinLar :D:D ßiLgilerin için teşekkürler PompishkA

Helal İspanya...

Almanya'ya haketmediği şampiyonlugu kaptırmadıkları icin de ayrıca tebrikler...

kesınlıkle haketti
iniesta xavi ve senna muthıs adamlar yaa

Kupa İspanya'nın

Avrupa'nın Kralı İSPANYA

n39sva.jpg

Avrupa'nın en büyüğü İspanya oldu. EURO 2008 finalinde Almanya'yı 1-0 yenen İspanya kupanın sahibi olarak 44 yıllık özlemine son verdi.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones'in çalıştırdığı İspanya Torres'in golüyle kupaya uzandı ve yıllar sonra şeytanın bacağını kırmayı başardı. Yarı finalde elendiğimiz Almanya bizim maçta olduğu gibi yine etkisiz bir futbol sergilerken İspanya Almanların gol atmasına izin vermedi ve maçı 1-0 tamamlamayı bildi. Öte yandan Aragones de Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kupa kaldıran en yaşlı teknik adam olarak tarihe geçti.
Karşılaşmaya Almanya üstün başladı. İlk 10 dakikada oyunun hakimiyetini eline alan Almanya daha sonraki dakikalarda bu üstünlüğünü İspanya'ya kaptırdı.

Torres ve Inıesta ile etkili olan İspanya üstüste kaçırdığı pozisyonlardan sonra usta golcüsü Torres ile öne geçmesini bildi. İki futbolcunun arasından ayağını sokan Torres 33.dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. İkinci yarıya Löw Lahm'ı oyundan alarak başladı. İspanya maçın ikinci yarısının ilk bölümlerinde yine etkili futbolunu sürdürdü. Lehmann'ın kalesinde etkili olan İspanya 60.dakikada Löw'un Kuranyi'yi oyuna almasından sonra üstünlüğü bir ara Almanya'ya kaptırdı ama kurt teknik adam Aragones yaptığı değişikliklerle İspanya'yı ayakta tutmayı başardı. Lehmann özellikle 60.dakikadan sonra kalesinde ecel terleri dökerken Almanlar Casillas'ı zorlamaya başaramadı. Karşılaşmanın geride kalan bölümünde atak oynayan İspanya gol bulamyı başaramayınca karşılaşma 1-0 İspanya'nın üstünlüğüyle sona erdi ve kupa İspanya'nın oldu.

1964’te Avrupa şampiyonu olduktan sonra ne Dünya ne de Avrupa’da büyük bir turnuva kazanabilen İspanya EURO 2008'de şampiyon olarak şeytanın bacağını kırdı. 6. kez final oynayan Almanya, 12 yıl aradan sonra finale çıktı. 1972, 1980 ve 1996’da şampiyon olan panzerler 1976’da Çekler’e, 1992’de ise Danimarka’ya şampiyonluğu kaptırdı. İspanya, en son 1984’te final oynadı ve Fransa’ya 2-0 kaybetti.

Kaynak

benimde istediğim buydu... almanların yenmesini istemedim nedense bu maçta

Ya sen hangi kaynak tan söz ediyorsun açtığın konuya kopyala yapıştır yaptın kaynak yazdın kaynağa bak bee
siyahla beyaz farkı kadar net durum konu açılmış 12 kişi yazmış
işgüzarlık yapıp forumu kirletme bence.

istegimde ßuydu almanlar aGLasinlar simdide..

adam gazete haberi vermemişki kaynak versin puhahaha

kuralları okuyup açsan kaynağı belirtmen şartt hem sadece yamışsın kaç kaç bittiği bile yoq

Ben kuralları okudum ben ispanya 1- 0 kazandı ne diyorsunuz diye konu açmadım benim açtığım konuyu önce ne diye açmışım konuyu (Kupanın Sahibi) bir oku.
ondan sonra konu aç veya yorum yap.

Geri