Kupanın sahibi ispanya

Ben kuralları okudum ben ispanya 1- 0 kazandı ne diyorsunuz diye konu açmadım benim açtığım konuyu önce ne diye açmışım konuyu (Kupanın Sahibi) bir oku.
ondan sonra konu aç veya yorum yap.

ilk açtığında girmişim baqrsın ve resim hertütlü şey koymuşum ve okudum hiç bişeyde yazmıodu lütfen yani teşkkür için napcanızı bimionuz yha langur lungur konu açıon

Çok doğru sana katılıyorum yaa sarkusyan bende güldüm adamın içine sinmedi yada beğendiremedimki gitti
forumu kirletmek adına aynısını açtı konunun hayret bir şey doğrusu.

oldu ağızdan ispanya yendi diyelim ben sanki gazete haberi verdim kaynağa girersin onun bir gazete olmadığını görürsün

ağızdan demeye grk yok zaten yendi adam kalkıpta yalan sölicek haki yokya almanlar yendi falan die

helal olsun ispanyollara onları tuttum almanlara uyuz oluyorum

oldu ağızdan ispanya yendi diyelim ben sanki gazete haberi verdim kaynağa girersin onun bir gazete olmadığını görürsün

Yaa arkadaşım senin sorunun nedir bütün dünyanın tv karşısında milyarlarca insanın bildiği bir olayı konu olarak açmışım sense yaa içine sindiremedin geç kaldın çünki yada tartışma yapmak adına gittin bir daha konu açtın 4 yıl daha bekle belki bu sefer ilk sen açarsın konuyu kaynağıyla yapıştırırsın kupayı :biggrin :durdurun

bi yorum yapın demek var bi yorum yapın demek var sen bilgileri baştan aşağı sıralarda en aşağıya yorum yapın dersen orda haber yazısı vermiş olursun ve kaynakta belirtmelisin adamın burda gazete haberi verdini sanmıorum

bi yorum yapın demek var bi yorum yapın demek var sen bilgileri baştan aşağı sıralarda en aşağıya yorum yapın dersen orda haber yazısı vermiş olursun ve kaynakta belirtmelisin adamın burda gazete haberi verdini sanmıorum

ii tmm işte dah ne konusuon amacını anlayamdım yani

Benim teşekküre ihtiyacım yok ki böyle bir arayış içine giriyim benim en az bu kadar hit alan başka bir
forumda onbine yakın teşekkürüm var saçmalama yahu !!!

25ptizb.jpg

helal olsun ispanyaya helal olsun torrese maymun etti alman defansını..

asıl ben senin amacını anlayamadım:D:D 2 saattr kaynak die tutturmus gidion :D

Benim teşekküre ihtiyacım yok ki böyle bir arayış içine giriyim benim en az bu kadar hit alan başka bir forumda onbine yakın teşekkürüm var saçmala yahu !!!

sen nediyon yha git ozaman o forumunla ilgilen kardeşim HH de işin ne ozmn biz senin gibileri çeok gördük

İspanya'ya heLaL oLsunLar.90 dakika boyunca üstün bir mücadeLe verdiLer.TebrikLer ispanya. =) ßiz oLsaydık aLırdık kupayı ah be :(

açsan nolcak cok mrk ediom :saskin:saskin:saskin:saskin

Geri