Kupanın sahibi ispanya

Valla Euro 08'in oyunu çıktığında direk İspanya'yı seçip Yunanistan'a 12 gol atma zevkini tattıktan sonra gittim gittim ve kupayı kaldırdım :D turnuvada da tabi ki öncelikle gönlüm ülkemizden yanındaydı ama 2. olarak İspanya'yu tutuyodum.Maalesef ülkemiz finali göremedi.Ama ispanya hem bizi eleyen almanları yenerek hem de kupayı alarak beni sevindirdi :)

Hakemlerle Biyere Kadar Gelebildi Almanya..
İspanya Affetmedi

wqye06.jpg

almanyanın yarıfinaldeki oyunuu gördükden sonra bu takımdan cacık olmaz demiştim

forum KuraLLarina Göre PompishkA HaKLi Gereksiz mesaJLar siLinmeLi ßence :S

Helal sana İSPANYA ilk kez bizden başka bir ülke kupayı alınca kendi adıma bu kadar sevindim.

açsan nolcak cok mrk ediom :saskin:saskin:saskin:saskin

burda bi konu açılmış ister yorum yazar tşk edersin istersen yazmaz çıkar gidersin

adam kaynak belirtmiş ve kurla yazmış hala konuyu kirlermenin mantığını anlayamadın
Newwave nickli üye ile PompishkA nın açtığı konular farklı birinde yorum isteniyor diğerinde haber şeklinde açılöış ve kaynak belirtilmiş
isterseniz konuyu bölmeyelim ve kirletmeyelim bu tür yorumlara son verin artık.
iyi geceler.

konu için teşekkürler.

burda bi konu açılmış ister yorum yazar tşk edersin istersen yazmaz çıkar gidersin

adam kaynak belirtmiş ve kurla yazmış hala konuyu kirlermenin mantığını anlayamadın
Newwave nickli üye ile PompishkA nın açtığı konular farklı birinde yorum isteniyor diğerinde haber şeklinde açılöış ve kaynak belirtilmiş
isterseniz konuyu bölmeyelim ve kirletmeyelim bu tür yorumlara son verin artık.
iyi geceler.

konu için teşekkürler.

baravo yha bende onu fiom sarkuysan uğraşıo ama yha anlamıo dediğimden

Zevkimin kahyasımısın ya sen hangi forumla istersem onunla ilgilenirim
sen beni burda daha çok görürsün puhaha.
Her neyse fazla uzatmayalım ispanyanın zaferinin tadını çıkaralım bir türk olarak

pompiska sen adama kaynak vermedin die tartısmadınmı bende mfe41in dedini diom kac saattr adam yorum konusu acmıs diom tartısıon hala

Valla benim herkesle işim olur boş ver uzatmayalım böylece senlede tanışmış olduk.
Ayrıca memnunda oldum düzeyli tartışmayı seveni severim.

düzeyli tartışmayı seviyosun ama emeğe saygıyı sevmiyosun galiba baksana 2007 den beri üyesin ettiğin teşekkür sayısı 0. Bravo...

Sizi uyardım dimi..

Newwave
sarkuysan
Pompishka

Yönetici uyarısını dikkate aLmamaktan 1'er Gün Banned.

helal olsun ispanyollara gerçi final türkiye ispanya olsydı daha zewkli bir final izlemiş olacaktı dünya

ya çocuklar nie sakin olmadınız bak üzüldüm şimdi.

Geri